М'ясний рулет в лаваші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати щось смачне і нескладне? можливо, вам припаде до смаку цей цікавий і доступний варіант, як приготувати м'ясний рулет в лаваші в мультиварці.
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що класичний рецепт м'ясного рулету в лаваші в мультиварці передбачає використання фаршу з нежирної свинини або яловичини. В даному випадку в начинці буде куряче філе, але смак від цього гірше не стане. Ви можете урізноманітнити блюдо спеціями, сушеними травами і улюбленими приправами.
- Лаваш - 2 штуки
- М'ясо - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Яйце - 3-4 штук
- Кефір - 1 Склянка
- Майонез або сметана - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Для начинки можете взяти відварну або запечену грудку, яку потрібно нарізати невеликими шматочками.
2. Сир краще всього теж нарізати кубиками, щоб він більше відчувався в начинці.
3. Розгорніть лист лаваша. Можете нарізати його невеликими шматочками при бажанні. Змастіть його трохи майонезом (можна додати трохи кетчупу або улюбленого соусу).
4. Викладіть начинку.
5. Лаваш акуратно загорніть і викладіть в чашу. Потім повторіть процес, поки не вийде ось така краса.
6. Для заливки з'єднайте в невеликій мисці яйця з кефіром (можна використовувати в рецепті приготування м'ясного рулету в лаваші в мультиварці також нежирну сметану). Додайте щіпку солі і спеції.
7. Збийте все до однорідності. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
8. Вилийте заливку в чашу. Включіть в мультиварці режим "випічка", встановивши час приблизно 35-45 хвилин.
9. Після закінчення програми акуратно переверніть і підрум'яньте з іншого боку.
10. Ось і весь секрет, як приготувати м'ясний рулет в лаваші в мультиварці. Апетитно, ситно і дуже смачно. Смачного!