Рецепт Крабовий рулет в лаваші фото

Крабовий рулет в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лаваш , Крабові палички
Низькокалорійні
На святковий стіл
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це відмінний варіант легкої і швидкої закуски, який всім подобається. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати крабовий рулет в лаваші. Блюдо відмінно розбавить як повсякденний, так і святковий стіл.

Опис приготування:

Крабовий рулет з лаваша готовий, смачного! Подавати його необхідно на листі салату, присипавши зеленню. Рулет нарізайте на кілька шматочків і подавайте до столу. Буде дуже смачно, а гості неодмінно залишаться задоволені таким частуванням.

  • Лист лаваша - 2 штуки
  • Крабові палички - 200 грам
  • Мариновані гриби - 200 грам
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 100 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Листя салату - 1 пучок
1
Для того щоб приготувати крабовий рулет в лаваші, необхідно попередньо розморозити крабові палички, якщо це буде потрібно. Далі їх необхідно нарізати не дуже дрібно.
2
Гриби зливаємо і промиваємо, після чого нарізаємо тонкими скибочками.
3
Плавлений сирок необхідно натерти на дрібній тертці. Майонез наливаємо в окрему ємність, далі додайте до нього рубаний часник.
4
Зелень промиваємо, просушуємо паперовими рушниками, потім дрібно рубаємо.
5
Приступаємо до формування рулету. Для цього листи лаваша змащуємо майонезно-часниковою сумішшю, яку ретельно розподіляємо по всій поверхні. Далі присипаємо все рубаною зеленню, потім посипаємо грибами і крабовими паличками. Зверху змащуємо все майонезом і присипаємо плавленим сирком. Звертаємо рулет і пакуємо його в харчову плівку. Відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Схожі рецепти