Крабовий рулет в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Це відмінний варіант легкої і швидкої закуски, який всім подобається. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати крабовий рулет в лаваші. Блюдо відмінно розбавить як повсякденний, так і святковий стіл.
Крабовий рулет з лаваша готовий, смачного! Подавати його необхідно на листі салату, присипавши зеленню. Рулет нарізайте на кілька шматочків і подавайте до столу. Буде дуже смачно, а гості неодмінно залишаться задоволені таким частуванням.
- Лист лаваша - 2 штуки
- Крабові палички - 200 грам
- Мариновані гриби - 200 грам
- Плавлений сир - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 100 грам
- Зелень - 1 пучок
- Листя салату - 1 пучок
1
Для того щоб приготувати крабовий рулет в лаваші, необхідно попередньо розморозити крабові палички, якщо це буде потрібно. Далі їх необхідно нарізати не дуже дрібно.
2
Гриби зливаємо і промиваємо, після чого нарізаємо тонкими скибочками.
3
Плавлений сирок необхідно натерти на дрібній тертці. Майонез наливаємо в окрему ємність, далі додайте до нього рубаний часник.
4
Зелень промиваємо, просушуємо паперовими рушниками, потім дрібно рубаємо.
5
Приступаємо до формування рулету. Для цього листи лаваша змащуємо майонезно-часниковою сумішшю, яку ретельно розподіляємо по всій поверхні. Далі присипаємо все рубаною зеленню, потім посипаємо грибами і крабовими паличками. Зверху змащуємо все майонезом і присипаємо плавленим сирком. Звертаємо рулет і пакуємо його в харчову плівку. Відправляємо в холодильник на 30 хвилин.