Рецепт Рулет бісквітний фото

Рулет бісквітний
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто , Ягоди , Бісквітне тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Рулет з бісквіту викличе щире захоплення у Ваших гостей і домочадців. А як приготувати рулет бісквітний, Вам підкажу я. Багато років вже користуюся цим рецептом. Він до банального простий і смачний.

Опис приготування:

Такий бісквіт є універсальним. Його можна змастити як варенням, так і згущеним молоком. Подавати до столу можна з чаєм або кавою. Це дуже простий варіант приготування рулету. Справитися з таким завданням може навіть новачок. А смак просто на висоті. До того ж продукти для приготування доступні і є практично на кожній кухні.

  • Яйця - 3-4 штук
  • Цукрова пудра - 3/4 склянки
  • Борошно пшеничне - 3/4 склянки
  • Товщиною Povidlo - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 20 грам (для змащування форми.)
1
Розігрійте духовку до 170 градусів.
2
Мартенс відділи Желтков. Білки збийте з цукровою пудрою, щоб вийшла густа піна.
3
Починайте по одному вводити жовтки. При цьому продовжуйте збивати.
4
Просійте борошно через сито і додайте до збитою масою. Перемішайте.
5
Підготуйте лист: змастіть маслом пергамент і застеліть їм деко. Вилийте тісто на папір і розрівняйте лопаткою.
6
Випікайте 12 хвилин.
7
Готовність коржа можна оцінити візуально: як тільки підрум'яниться, значить готовий.
8
Корж викладіть на стіл на серветку. Змастіть варенням і поверніть за допомогою серветки.
9
Покладіть рулет на блюдо і присипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти