Рулет бісквітний
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з бісквіту викличе щире захоплення у Ваших гостей і домочадців. А як приготувати рулет бісквітний, Вам підкажу я. Багато років вже користуюся цим рецептом. Він до банального простий і смачний.
Такий бісквіт є універсальним. Його можна змастити як варенням, так і згущеним молоком. Подавати до столу можна з чаєм або кавою. Це дуже простий варіант приготування рулету. Справитися з таким завданням може навіть новачок. А смак просто на висоті. До того ж продукти для приготування доступні і є практично на кожній кухні.
- Яйця - 3-4 штук
- Цукрова пудра - 3/4 склянки
- Борошно пшеничне - 3/4 склянки
- Товщиною Povidlo - 1 Склянка
- Вершкове масло - 20 грам (для змащування форми.)
1
Розігрійте духовку до 170 градусів.
2
Мартенс відділи Желтков. Білки збийте з цукровою пудрою, щоб вийшла густа піна.
3
Починайте по одному вводити жовтки. При цьому продовжуйте збивати.
4
Просійте борошно через сито і додайте до збитою масою. Перемішайте.
5
Підготуйте лист: змастіть маслом пергамент і застеліть їм деко. Вилийте тісто на папір і розрівняйте лопаткою.
6
Випікайте 12 хвилин.
7
Готовність коржа можна оцінити візуально: як тільки підрум'яниться, значить готовий.
8
Корж викладіть на стіл на серветку. Змастіть варенням і поверніть за допомогою серветки.
9
Покладіть рулет на блюдо і присипте цукровою пудрою. Смачного!