Рецепт Бісквітний рулет за ГОСТом фото

Бісквітний рулет за ГОСТом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке

Ніжний, таїть у роті, смачний і нескладний у приготуванні бісквітний рулет за ГОСТом в домашніх умовах хочу запропонувати вам повторити. Якщо ви любите солодку випічку, беріть рецепт на замітку!

Цей рецепт гарний тим, що ви можете використовувати абсолютно будь-які начинки. Сюди підійде крем, джем або варення, сироп, желе. Перед подачею рулет можна посипати цукровою пудрою або полити шоколадною глазур'ю. Чудовий десерт до чаю для всієї родини.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 90 грам
  • Борошно - 90 грам
  • Варення - За смаком
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 1
1. Для тіста знадобиться всього 3 інгредієнта.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 2
2. Для початку включіть її на 180 градусів і відміряйте 90 грам цукру.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 3
3. Вбийте в миску до цукру яйця.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 4
4. Відразу ж відміряйте 90 грам борошна і просійте.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 5
5. Збивайте яйця з цукром на середній швидкості близько 5 хвилин до пишності.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 6
6. Невеликими порціями додавайте борошно, продовжуючи збивати.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 7
7. Testo майже.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 8
8. Застеліть деко пергаментом і викладіть тісто рівним шаром. Надішліть в духовку хвилин на 12-15.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 9
9. Поки печеться корж, підготуйте начинку. В даному випадку це буде малинове варення.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 10
10. Готовий бісквіт відразу змастіть варенням.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 11
11. І швидко поверніть. Залиште на 2-3 годину, щоб бісквіт добре просочився.
бісквітний рулет за ГОСТом - фото крок 12
12. Після посипте за бажанням цукровою пудрою і подавайте рулет до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти