Бісквітний рулет за ГОСТом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, таїть у роті, смачний і нескладний у приготуванні бісквітний рулет за ГОСТом в домашніх умовах хочу запропонувати вам повторити. Якщо ви любите солодку випічку, беріть рецепт на замітку!
Цей рецепт гарний тим, що ви можете використовувати абсолютно будь-які начинки. Сюди підійде крем, джем або варення, сироп, желе. Перед подачею рулет можна посипати цукровою пудрою або полити шоколадною глазур'ю. Чудовий десерт до чаю для всієї родини.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 90 грам
- Борошно - 90 грам
- Варення - За смаком
1. Для тіста знадобиться всього 3 інгредієнта.
2. Для початку включіть її на 180 градусів і відміряйте 90 грам цукру.
3. Вбийте в миску до цукру яйця.
4. Відразу ж відміряйте 90 грам борошна і просійте.
5. Збивайте яйця з цукром на середній швидкості близько 5 хвилин до пишності.
6. Невеликими порціями додавайте борошно, продовжуючи збивати.
7. Testo майже.
8. Застеліть деко пергаментом і викладіть тісто рівним шаром. Надішліть в духовку хвилин на 12-15.
9. Поки печеться корж, підготуйте начинку. В даному випадку це буде малинове варення.
10. Готовий бісквіт відразу змастіть варенням.
11. І швидко поверніть. Залиште на 2-3 годину, щоб бісквіт добре просочився.
12. Після посипте за бажанням цукровою пудрою і подавайте рулет до столу. Приємного чаювання!