Рецепт Печиво мигдальне за ГОСТом фото

Печиво мигдальне за ГОСТом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Горіхи, Мигдаль
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Печиво

Якщо у вас є величезне бажання приготувати щось новеньке, тоді дивіться, як приготувати мигдальне печиво за ГОСТом, яке вийде дуже ароматним і приємним на смак. Ідеально до чаю!

Приготоване печиво ви можете подати з ароматним смачним чаєм, кава, будь-яким іншим напоєм, можете додати якийсь свій інгредієнт, який не зможе зіпсувати смак печива, а тільки зробить його ще більш привабливим на смак.

  • Мигдаль - 120 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Білок - 3 штуки
  • Цукор - 230 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
печиво мигдальне за ГОСТом - фото крок 1
1. Починаючи свій процес приготування, не обжаривают і не очищайте мигдаль. Відразу ж перемелюють його в крихту блендером або в кавомолці.
печиво мигдальне за ГОСТом - фото крок 2
2. До горіхів додавайте поступово цукор і білки, всю суміш перемішуйте за допомогою блендера, на всю процедури вам потрібно витратити півхвилини.
печиво мигдальне за ГОСТом - фото крок 3
3. Усе, що у вас вийшло, поставте на повільний вогонь, доведіть до кипіння, постійно помішуючи суміш. Вона повинна варитися при температурі 30 або 40 градусів. Слідкуйте за тим, щоб цукор повністю розчинявся в ємності.
печиво мигдальне за ГОСТом - фото крок 4
4. Наступний етап передбачає додавання борошна і інтенсивне перемішування. У вас вийде тісто, яке схоже на тісто для приготування оладок.
печиво мигдальне за ГОСТом - фото крок 5
5. Включайте духовку на 190 градусів, застелите деко пергаментом або спеціальною фольгою, а її в свою чергу необхідно змастити маслом, присипати борошном або манкою. Викладіть тісто акуратно в ємність. У момент випічки печиво може розтікатися, тому необхідно залишити достатньо місця, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд випічки. Діаметр коржів зробіть близько 5 см.
печиво мигдальне за ГОСТом - фото крок 6
6. Випікайте при температурі 190 градусів. Для цього знадобиться всього 15-17 хвилин. Безумовно, тривалість випікання може залежати від самої духовки. Постарайтеся стежити за печивом, так як воно може бути вже готовим раніше встановленого терміну. Після повної готовності випічку можна подавати на стіл.

Схожі рецепти