Печиво мигдальне за ГОСТом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є величезне бажання приготувати щось новеньке, тоді дивіться, як приготувати мигдальне печиво за ГОСТом, яке вийде дуже ароматним і приємним на смак. Ідеально до чаю!
Приготоване печиво ви можете подати з ароматним смачним чаєм, кава, будь-яким іншим напоєм, можете додати якийсь свій інгредієнт, який не зможе зіпсувати смак печива, а тільки зробить його ще більш привабливим на смак.
- Мигдаль - 120 грам
- Борошно - 30 грам
- Білок - 3 штуки
- Цукор - 230 грам
- Вершкове масло - 30 грам
1. Починаючи свій процес приготування, не обжаривают і не очищайте мигдаль. Відразу ж перемелюють його в крихту блендером або в кавомолці.
2. До горіхів додавайте поступово цукор і білки, всю суміш перемішуйте за допомогою блендера, на всю процедури вам потрібно витратити півхвилини.
3. Усе, що у вас вийшло, поставте на повільний вогонь, доведіть до кипіння, постійно помішуючи суміш. Вона повинна варитися при температурі 30 або 40 градусів. Слідкуйте за тим, щоб цукор повністю розчинявся в ємності.
4. Наступний етап передбачає додавання борошна і інтенсивне перемішування. У вас вийде тісто, яке схоже на тісто для приготування оладок.
5. Включайте духовку на 190 градусів, застелите деко пергаментом або спеціальною фольгою, а її в свою чергу необхідно змастити маслом, присипати борошном або манкою. Викладіть тісто акуратно в ємність. У момент випічки печиво може розтікатися, тому необхідно залишити достатньо місця, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд випічки. Діаметр коржів зробіть близько 5 см.
6. Випікайте при температурі 190 градусів. Для цього знадобиться всього 15-17 хвилин. Безумовно, тривалість випікання може залежати від самої духовки. Постарайтеся стежити за печивом, так як воно може бути вже готовим раніше встановленого терміну. Після повної готовності випічку можна подавати на стіл.