Рецепт Вівсяне печиво за ГОСТом фото

Вівсяне печиво за ГОСТом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло , Вівсяна мука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 дн. 11 г. 0 хв.

Мені попався рецепт вівсяного печива по ГОСТу, поспішаю поділитися з вами! Готується дуже швидко, а виходить настільки м'яким, ароматним і смачним, що неможливо зупинитися, поки все не з'їси!

Опис приготування:

Як приготувати вівсяне печиво з ДСТУ в домашніх умовах? Дуже просто, головне - дотримуватися правильні пропорції зазначених інгредієнтів. Вівсяну муку можна замінити подрібненими в блендері вівсяними пластівцями. Готове печиво остудіть перед вживанням. Хай щастить!

  • Борошно пшеничне - 175 грам
  • Борошно вівсяне - 75 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Ванільний цукор - 3 грами
  • Ізюм - 25 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 75 мілілітрів
вівсяне печиво за ГОСТом - фото крок 1
У чашу блендера кладемо вершкове масло, цукор, корицю, ванільний цукор, подрібнений ізюм. Все перемішуємо до однорідності. Просіваємо борошно з содою. Вимішуємо тісто, додаючи воду.
вівсяне печиво за ГОСТом - фото крок 2
Поділяємо тісто на кульки, викладаємо їх на силіконовий килимок.
вівсяне печиво за ГОСТом - фото крок 3
Формуємо з кульок коржі, перекладаємо їх на деко. Випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
вівсяне печиво за ГОСТом - фото крок 4
Смачного! Обов'язково спробуйте це печиво з теплим молоком.

Схожі рецепти