Вівсяне печиво за ГОСТом
(покроковий рецепт з фото)
Мені попався рецепт вівсяного печива по ГОСТу, поспішаю поділитися з вами! Готується дуже швидко, а виходить настільки м'яким, ароматним і смачним, що неможливо зупинитися, поки все не з'їси!
Як приготувати вівсяне печиво з ДСТУ в домашніх умовах? Дуже просто, головне - дотримуватися правильні пропорції зазначених інгредієнтів. Вівсяну муку можна замінити подрібненими в блендері вівсяними пластівцями. Готове печиво остудіть перед вживанням. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 175 грам
- Борошно вівсяне - 75 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Цукор - 180 грам
- Ванільний цукор - 3 грами
- Ізюм - 25 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вода - 75 мілілітрів
У чашу блендера кладемо вершкове масло, цукор, корицю, ванільний цукор, подрібнений ізюм. Все перемішуємо до однорідності. Просіваємо борошно з содою. Вимішуємо тісто, додаючи воду.
Поділяємо тісто на кульки, викладаємо їх на силіконовий килимок.
Формуємо з кульок коржі, перекладаємо їх на деко. Випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного! Обов'язково спробуйте це печиво з теплим молоком.