Рецепт Рубані котлети з яловичини фото

Рубані котлети з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт рубаних котлет з яловичини - для любителів смачної і ситної домашньої їжі. Прекрасне гаряче блюдо на обід або вечерю.

Опис приготування:

Для приготування рубаних котлет з яловичини головне правильно вибрати м'ясо. Фарш краще робити самостійно, менше шансів, що потім трапиться жилка або хрящик в готовій страві. Справжні рубані котлети завжди виходять жирними, з насиченим м'ясним смаком (на відміну від столовскіх), тому гарнір повинен бути легким)

  • Яловичина - 600 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 8-10 Ст. Ложок
  • Олія соняшникова - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
рубані котлети з яловичини - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
рубані котлети з яловичини - фото крок 2
Рубаємо яловичину шматочками 1 з 1 см.
рубані котлети з яловичини - фото крок 3
Потім пропускаємо м'ясо через велику м'ясорубку.
рубані котлети з яловичини - фото крок 4
Солимо, перчим, додаємо сире яйце.
рубані котлети з яловичини - фото крок 5
Потім додаємо борошно, крохмаль і майонез.
рубані котлети з яловичини - фото крок 6
Перемішуємо все до однорідної маси.
рубані котлети з яловичини - фото крок 7
Обсмажуємо котлети на сковороді 5-6 хвилин з кожного боку. Можна в котлети додавати часник.
Готово! Смачного)

Схожі рецепти