Рубані котлети з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Рецепт рубаних котлет з яловичини - для любителів смачної і ситної домашньої їжі. Прекрасне гаряче блюдо на обід або вечерю.
Опис приготування:
Для приготування рубаних котлет з яловичини головне правильно вибрати м'ясо. Фарш краще робити самостійно, менше шансів, що потім трапиться жилка або хрящик в готовій страві. Справжні рубані котлети завжди виходять жирними, з насиченим м'ясним смаком (на відміну від столовскіх), тому гарнір повинен бути легким)
- Яловичина - 600 грам
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 8-10 Ст. Ложок
- Олія соняшникова - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Рубаємо яловичину шматочками 1 з 1 см.
Потім пропускаємо м'ясо через велику м'ясорубку.
Солимо, перчим, додаємо сире яйце.
Потім додаємо борошно, крохмаль і майонез.
Перемішуємо все до однорідної маси.
Обсмажуємо котлети на сковороді 5-6 хвилин з кожного боку. Можна в котлети додавати часник.
Готово! Смачного)
Готово! Смачного)