Рецепт Розсольник з копченою ковбасою фото

Розсольник з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Огірок, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи, Розсольник

Розсольник з копченою ковбасою за смаком дуже схожий на м'ясну солянку, яку люблять багато. Побалуйте себе і близьких смачним, ароматним і ситним супом!

Такий розсольник можна приготувати на будь-якому м'ясному бульйоні, а також на воді. Ковбасу беріть на ваш смак будь-яку копчену або напівкопчену. Огірок підійде солоний або маринований. Готується розсольник відносно швидко і просто!

  • Бульйон м'ясний - 1, 3 L
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірок солоний - 1 штука
  • Мал - 2 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Ковбаса напівкопчена - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 10 грам
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 1
Картопля очистіть, помийте, наріжте кубиками і викладіть в каструлю.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 2
Налийте в каструлю м'ясний бульйон.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 3
Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Припустіть овочі на невеликому вогні, періодично помішуючи протягом 10 хвилин.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 4
Додайте моркву з цибулею в суп. Мал промийте і також відправте в киплячий суп.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 5
Солоний або маринований огірок натріть на тертці.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 6
Коли картопля, цибуля, морква і рис будуть готові, викладіть в каструлю терті солоні огірки.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 7
Копчену або напівкопчену ковбасу наріжте довільно і також додайте в розсольник. Додати сіль за смаком, можна і поперчити. Варіть ще 7-8 хвилин і вимикайте.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 8
У готовий суп додайте подрібнену зелень петрушки або кропу.
розсольник з копченою ковбасою - фото крок 9
Розсольник з копченою ковбасою готовий. Подавайте на перше в обід. Смачного!

Схожі рецепти