«Розанчики»
(покроковий рецепт з фото)
"розанчик" готуються дуже швидко і пропонується для тих, хто не любить возитися з борошном. Листкове тісто з начинкою з сиру з родзинками так і спливає під чашечку кави…
Випічка з листкового тіста відрізняється особливими смаковими якостями - вона хрустка і ніжна. Спечений ласощі відмінно підійде для чаювання, доповнить святковий солодкий стіл. Печиво "розанчик" з листкового тіста дуже красиве і смачне, приготувати його дуже просто. Я з вами поділюся рецептом, як приготувати "розанчик" .
- Листкове тісто - 450 грам
- Сир - 200 грам
- Ізюм - 30 грам
- Цукор - 30 грам
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 3 грами
- Куряче яйце - 2 штуки(1 шт. - в начинку, 1 жовток - для змазування)
У сир додайте яйце, сіль, цукор, борошно.
Розморожене тісто трохи розкачайте в одному напрямку в пласт товщиною 3 мм.
На середину кожного кола викладайте по 1 немає. L. Начинки.
Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Змастіть жовтком і випікайте в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів 20-25 хвилин.
Це дуже смачно! Безпрограшна комбінація сиру, родзинок і листкового тіста.
Готуйте, радуйте своїх близьких!
Готуйте, радуйте своїх близьких!