Рецепт «Розанчики» фото

«Розанчики»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Випічка , Солодке , Листкові торти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

"Розанчик" готуються дуже швидко і пропонується для тих, хто не любить возитися з борошном. Листкове тісто з начинкою з сиру з родзинками так і спливає під чашечку кави…

Опис приготування:

Випічка з листкового тіста відрізняється особливими смаковими якостями - вона хрустка і ніжна. Спечений ласощі відмінно підійде для чаювання, доповнить святковий солодкий стіл. Печиво"Розанчик" з листкового тіста дуже красиве і смачне, приготувати його дуже просто. Я з вами поділюся рецептом, як приготувати"Розанчик" .

  • Листкове тісто - 450 грам
  • Сир - 200 грам
  • Ізюм - 30 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 3 грами
  • Куряче яйце - 2 штуки(1 шт. - в начинку, 1 жовток - для змазування)
& Quot; Розанчик
Підготуйте інгредієнти.
& Quot; Розанчик
У сир додайте яйце, сіль, цукор, борошно.
& Quot; Розанчик
Добре перемішайте, додайте родзинки.
& Quot; Розанчик
Розморожене тісто трохи розкачайте в одному напрямку в пласт товщиною 3 мм.
& Quot; Розанчик
Виріжте кола діаметром 10 см.
& Quot; Розанчик
На середину кожного кола викладайте по 1 немає. L. Начинки.
& Quot; Розанчик
Краї піднімайте вгору, щільно затискає, щоб утворилася трояндочка.
& Quot; Розанчик
Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Змастіть жовтком і випікайте в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів 20-25 хвилин.
& Quot; Розанчик
Дістаньте з духовки, посипте цукровою пудрою.
& Quot; Розанчик
Це дуже смачно! Безпрограшна комбінація сиру, родзинок і листкового тіста.
Готуйте, радуйте своїх близьких!

Схожі рецепти