Рецепт Ромашки з лимонним курдом фото

Ромашки з лимонним курдом
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Тісто
Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка, Солодке

У моїх рецептах вже був спосіб приготування лимонного курдів. Якщо ви не знали або не розуміли, як його можна використовувати, то ось вам рецепт, як приготувати «Ромашки» з лимонним курдом.

Такі тарталетки-ромашки відмінно підійдуть для свята, для фуршету або полудня. Можна зробити їх з лимонним курдом або інший солодкою начинкою, а можна наповнити їх сирною начинкою або начинкою з морепродуктів, м'яса та ін. Їжте таку випічку вже після охолодження.

  • Тісто - 500 грам
  • Лимонний курд - 200-300 грам (скільки знадобиться для наповнення кожної формочки)
  • Цукрова пудра - За смаком
ромашки з лимонним курдом - фото крок 1
1. Розкачайте тісто в коло, за допомогою квіткової форми виріжте тісто. Зберіть залишки тіста і розкачати їх знову в коло, знову виріжте тісто за допомогою квіткової форми.
ромашки з лимонним курдом - фото крок 2
2. Вкладіть кожен отриманий квітка з тіста в круглу форму. Спочатку вкладіть середню частину, а потім акуратно загорніть пелюстки назовні. У кожній квітці посередині виконайте два отвори за допомогою вилки.
ромашки з лимонним курдом - фото крок 3
3. Поставте деко з формами в заздалегідь розігріту до 220 градусів духовку, випікайте протягом 5-7 хвилин до золотистої скоринки.
ромашки з лимонним курдом - фото крок 4
4. Заповніть кожну чашечку декількома ложечками лимонного курдів.
ромашки з лимонним курдом - фото крок 5
5. Посипте цукровою пудрою пелюстки чашок, можете також додати горіхи, подавайте до столу.

Схожі рецепти