Роли з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Роли з лососем - це просто неземне кулінарне задоволення. Швидше за все, лосось є найпопулярнішим інгредієнтом в подібних блюдах. Вони мають великий успіх у Японії і по всьому світу.
Якщо вам потрібно знати, як приготувати роли з лососем, то прочитайте цей рецепт. Він створений для любителів східної кухні. В Японії корінне населення не уявляє свого щоденного трапези без ролів. На сьогоднішній день вони стали відомі і затребувані у всьому світі, в тому числі і в нашій країні.
- Мал - 150 грам
- Лосось - 150 грам
- Авокадо - 80 грам
- Перець болгарський - 50 грам
- Норі - 1 штука
- Вода - 1/3 склянки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Оцет (рисовий) - 1 Ст. Ложка
- Wasabi, імбир - За смаком
У каструлі закип'ятити воду, присолите і додайте в неї рис. Варіть практично до повної готовності, щоб крупа була "альденте" . Залишок води злийте, рис приправте цукром і рисовим оцтом.
Розстелите рогожу, обгорнуту в харчову плівку. Таким чином вона не буде забруднюватися. На неї постеліть лист норі. Викладіть і рівномірно розподіліть по норі рис.
Авокадо очистіть, вимийте і видаліть насіння у болгарського перцю. Наріжте інгредієнти тонкою соломкою.
Переверніть норі з рисом і викладіть на водорості перець з авокадо. Потім викладіть шарами лосось, як показано на фото. Зверху покладіть скручений в рулет рис з нори і начинкою.
Поверніть рол і розріжте на рівні шматки гострим ножем, змочуючи його в воді. Тоді роли будуть нарізані акуратно, а рис в процесі нарізування НЕ буде прилипати до ножа. Подавайте на декорованого зеленим салатом тарілці з васабі і імбиром.