Різотто з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Різотто користується особливою популярністю у любителів італійської національної кухні. Пропоную приготувати різотто з яловичиною і печерицями. Блюдо підходить для обіду або вечері. Дуже смачно!
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування різотто з яловичиною. Спочатку зваріть рис до стану"аль денте" . На сковороді обсмажити цибулю, м'ясо та гриби. Додайте до них готовий рис і вершки, трохи тушкуйте і знімайте з вогню. Готову страву подається на листі салату, присипане тертим"пармезаном" . Гарного вам дня!
- Мал - 50 грам
- Яловичина - 100 грам (вирізка)
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Вершки - 80 грам(33%)
- Сир"Пармезан" - 15 грам
- Печериці - 60 грам
- Масло оливкове - 30 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Салат - 1 штука (лист)
Обсмажуємо рис на оливковій олії до прозорості.
Вливаємо бульйон і варимо до готовності. Рис варимо до так званого стану"аль денте" , щоб рис був пружним.
Дрібно нарізаємо цибулю та печериці.
Кубиками ріжемо яловичину.
Обсмажуємо на сковороді яловичину, печериці та цибулю.
Додаємо на сковороду вершки і рис. Перемішуємо, солимо і перчимо. Готуємо ще кілька хвилин.
До столу подаємо на листі салату, присипавши тертим"пармезаном" . Смачного!