Різотто з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Різотто користується особливою популярністю у любителів італійської національної кухні. Пропоную приготувати різотто з яловичиною і печерицями. Блюдо підходить для обіду або вечері. Дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування різотто з яловичиною. Спочатку зваріть рис до стану "аль денте" . На сковороді обсмажити цибулю, м'ясо та гриби. Додайте до них готовий рис і вершки, трохи тушкуйте і знімайте з вогню. Готову страву подається на листі салату, присипане тертим "пармезаном" . Гарного вам дня!
- Мал - 50 грам
- Яловичина - 100 грам (вирізка)
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Вершки - 80 грам(33%)
- Сир "пармезан" - 15 грам
- Печериці - 60 грам
- Масло оливкове - 30 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Салат - 1 штука (лист)
Обсмажуємо рис на оливковій олії до прозорості.
Вливаємо бульйон і варимо до готовності. Рис варимо до так званого стану "аль денте", щоб рис був пружним.
Дрібно нарізаємо цибулю та печериці.
Кубиками ріжемо яловичину.
Обсмажуємо на сковороді яловичину, печериці та цибулю.
Додаємо на сковороду вершки і рис. Перемішуємо, солимо і перчимо. Готуємо ще кілька хвилин.
До столу подаємо на листі салату, присипавши тертим "пармезаном" . Смачного!