Рецепт Різотто з яловичиною фото

Різотто з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Гриби , Мал , Печериці
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Різотто користується особливою популярністю у любителів італійської національної кухні. Пропоную приготувати різотто з яловичиною і печерицями. Блюдо підходить для обіду або вечері. Дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування різотто з яловичиною. Спочатку зваріть рис до стану"аль денте" . На сковороді обсмажити цибулю, м'ясо та гриби. Додайте до них готовий рис і вершки, трохи тушкуйте і знімайте з вогню. Готову страву подається на листі салату, присипане тертим"пармезаном" . Гарного вам дня!

  • Мал - 50 грам
  • Яловичина - 100 грам (вирізка)
  • Цибуля ріпчаста - 60 грам
  • Вершки - 80 грам(33%)
  • Сир"Пармезан" - 15 грам
  • Печериці - 60 грам
  • Масло оливкове - 30 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Салат - 1 штука (лист)
різотто з яловичиною - фото крок 1
Обсмажуємо рис на оливковій олії до прозорості.
різотто з яловичиною - фото крок 2
Вливаємо бульйон і варимо до готовності. Рис варимо до так званого стану"аль денте" , щоб рис був пружним.
різотто з яловичиною - фото крок 3
Дрібно нарізаємо цибулю та печериці.
різотто з яловичиною - фото крок 4
Кубиками ріжемо яловичину.
різотто з яловичиною - фото крок 5
Обсмажуємо на сковороді яловичину, печериці та цибулю.
різотто з яловичиною - фото крок 6
Додаємо на сковороду вершки і рис. Перемішуємо, солимо і перчимо. Готуємо ще кілька хвилин.
різотто з яловичиною - фото крок 7
До столу подаємо на листі салату, присипавши тертим"пармезаном" . Смачного!

Схожі рецепти