Різотто з гречки
(покроковий рецепт з фото)
Різотто з гречки - аналог популярного різотто, з тією лише різницею, що замість рису додамо гречку, а бульйон НЕ підливаємо. Блюдо виходить дуже ситним і смачним. Ідеальний обід або вечерю забезпечений!
До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з гречки. Для початку обсмажуємо гриби з цибулею. Потім змішуємо цю справу з прокаленной гречкою і ставимо в духовку на 30 хвилин, затоку різотто водою. У готову страву додайте вершкове масло, також можна додати подрібнену зелень. Хай щастить!
- Гречка - 400 грам
- Гриби білі - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Масло рослинне - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир "пармезан" - За смаком
Дрібно нарізаємо цибулю, потім обсмажуємо його на рослинному маслі до прозорості.
Додаємо порізані грибочки, коли дадуть сік - перемішайте і дайте соку випаруватися.
У каструлі прокалите гречку 5-7 хвилин. Додайте гриби і цибулю, сіль за смаком. Залийте все окропом, трохи вище гречки на 1 см. Поставте блюдо в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів.
Перед подачею на стіл додайте вершкове масло. Смачного!