Рецепт Різотто з гречки фото

Різотто з гречки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Крупи , Гриби , Білі гриби , Гречка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Різотто з гречки - аналог популярного різотто, з тією лише різницею, що замість рису додамо гречку, а бульйон НЕ підливаємо. Блюдо виходить дуже ситним і смачним. Ідеальний обід або вечерю забезпечений!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з гречки. Для початку обсмажуємо гриби з цибулею. Потім змішуємо цю справу з прокаленной гречкою і ставимо в духовку на 30 хвилин, затоку різотто водою. У готову страву додайте вершкове масло, також можна додати подрібнену зелень. Хай щастить!

  • Гречка - 400 грам
  • Гриби білі - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир"Пармезан" - За смаком
різотто з гречки - фото крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю, потім обсмажуємо його на рослинному маслі до прозорості.
різотто з гречки - фото крок 2
Додаємо порізані грибочки, коли дадуть сік - перемішайте і дайте соку випаруватися.
різотто з гречки - фото крок 3
У каструлі прокалите гречку 5-7 хвилин. Додайте гриби і цибулю, сіль за смаком. Залийте все окропом, трохи вище гречки на 1 см. Поставте блюдо в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів.
різотто з гречки - фото крок 4
Перед подачею на стіл додайте вершкове масло. Смачного!

Схожі рецепти