Рецепт Різотто класичне фото

Різотто класичне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Мал , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Різотто - класичне італійське блюдо, всіма улюблене і шановане! В оригінальний склад різотто обов'язково входить рис"Арбор" і сир"Пармезан" . Блюдо ідеально підходить для вечері або обіду.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто класичного. Вам знадобляться такі інгредієнти: рис"Арбор" , вершкове масло, петрушка, часник, сир"Пармезан" , бульйон, родзинки, сіль і перець. Готове різотто подається до обіднього столу або на вечерю. Гарного вам дня!

  • Рис"Арбор" - 1 Склянка (промитий)
  • Петрушка - 5-6 штук (гілочок)
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 100 грам (попередньо замочений у холодній воді)
  • Бульйон - 0, 5 L
  • Сир"Пармезан" - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
різотто класичне - фото крок 1
Подрібнюємо часник і петрушку.
різотто класичне - фото крок 2
У сковороді розігріваємо оливкове масло і обсмажуємо часник і петрушку протягом 3-4 хвилин.
різотто класичне - фото крок 3
Додаємо промитий рис, смажимо разом 4-5 хвилин, постійно помішуючи.
різотто класичне - фото крок 4
Вливаємо невеликими порціями бульйон, щоб рис встигав його вбирати. Все це робиться на мінімальному вогні. Для 5 хвилин до готовності рису додайте родзинки.
різотто класичне - фото крок 5
Ретельно перемішайте і посипте тертим"пармезаном" .
різотто класичне - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти