Різотто класичне
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Різотто - класичне італійське блюдо, всіма улюблене і шановане! В оригінальний склад різотто обов'язково входить рис"Арбор" і сир"Пармезан" . Блюдо ідеально підходить для вечері або обіду.
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто класичного. Вам знадобляться такі інгредієнти: рис"Арбор" , вершкове масло, петрушка, часник, сир"Пармезан" , бульйон, родзинки, сіль і перець. Готове різотто подається до обіднього столу або на вечерю. Гарного вам дня!
- Рис"Арбор" - 1 Склянка (промитий)
- Петрушка - 5-6 штук (гілочок)
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 100 грам (попередньо замочений у холодній воді)
- Бульйон - 0, 5 L
- Сир"Пармезан" - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
Подрібнюємо часник і петрушку.
У сковороді розігріваємо оливкове масло і обсмажуємо часник і петрушку протягом 3-4 хвилин.
Додаємо промитий рис, смажимо разом 4-5 хвилин, постійно помішуючи.
Вливаємо невеликими порціями бульйон, щоб рис встигав його вбирати. Все це робиться на мінімальному вогні. Для 5 хвилин до готовності рису додайте родзинки.
Ретельно перемішайте і посипте тертим"пармезаном" .
Смачного!