Рецепт Різдвяне печиво «сніжинка» фото

Різдвяне печиво «сніжинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Банан
Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл , Різдво
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Оскільки Новий рік вже дуже близько, подумую про меню для святкового вечері. Гаряче, салати і закуски, не забуваю про десерті. Розповім, як приготувати різдвяне печиво «Сніжки».

Опис приготування:

Такий десерт не тільки смачний, але ще і корисний, тим більше, що після ситної вечері потрібно що-небудь легке і повітряне. Сирно-бананове печиво з додаванням вівсяних пластівців - це ідеальний варіант. Усередині кожного печива очікує сюрприз: funduk, курага або чорнослив. Таке ласощі підійде тим, хто дотримується дієти або стежить за своїм харчуванням.

  • Чорнослив - 2 штуки
  • Чорнослив - 2 штуки
  • Funduk - За смаком
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Банан - 1 штука
  • Вівсяні пластівці - 1 Склянка
  • Сир - 200 грам
  • Згущене молоко - 2 Ст. Ложки
  • Кокосова стружка - За смаком
різдвяне печиво
1. Банан чищу і нарізаю невеликими шматочками, сир викладаю в миску до бананів.
різдвяне печиво
2. Розтираю масу виделкою, додаю вершки.
різдвяне печиво
3. Перетираю виделкою або блендером до однорідної консистенції.
різдвяне печиво
4. Використовую вівсяні пластівці швидкого приготування, всипав їх до сирної маси.
різдвяне печиво
5. Додаю 1 столову ложку цукрової пудри (можна трохи більше або менше, за смаком).
різдвяне печиво
6. Замішую м'яке тісто, яке можна скачати руками. Якщо що, додаю ще вівсяних пластівців. Відправляю тісто на півгодини в холодильник.
різдвяне печиво
7. Мою курагу і чорнослив, нарізаю їх невеликими шматочками. Розколюючи горіхи.
різдвяне печиво
8. Дістаю з холодильника тісто, відщипую невеликий шматочок тесту і розминають його в коржик, по центру кладу начинку (горіх, курагу або чорнослив).
різдвяне печиво
9. Скачують кульки з тіста, обвалюють їх в цукровій пудрі.
різдвяне печиво
10. Деко застеляють пергаментом, викладаю кульки з начинкою, відправляю їх в розігрітий до 170 градусів духовку на 10 хвилин.
різдвяне печиво
11. Дістаю кульки з духовки, перекладаю їх на серветку для охолодження.
різдвяне печиво
12. У тарілку наливаю згущене молоко, обвалюють в ньому кожен кульку.
різдвяне печиво
13. Обвалюють кульки в кокосовій стружці, тепер вони з вигляду нагадують сніжки. Знову відправляю їх в духовку на 15 хвилин.
різдвяне печиво
14. Готові «сніжки» подаю до столу, смачного!

Схожі рецепти