Салат «сніжинка» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "сніжинка" з куркою добре підійде на святковий, новорічний стіл. Закуска смачна і симпатична. Прикрасьте салат "сніжинками" з моркви і редьки.
Салат "сніжинка" повністю відповідає своїй назві. Він досить легкий, але ситний. Відварений рис добре поєднується з вареною куркою. Огірок надає свіжість, цибуля невелику гостроту, а яйця бархатистість. Салат можна заправити майонезом з йогуртом або сметаною. У цьому випадку він буде менш жирним.
- Курка - 250 грам (відварна)
- Куряче яйце - 2 штуки (відварне)
- Огірок - 1 штука (свіжий)
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Мал - 4 Ст. Ложки (відвареної)
- Сир - 50 грам (твердий)
- Кріп - 5 грам
- Майонез - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Відварене куряче м'ясо дрібно наріжте і викладіть в миску.
Свіжий огірок помийте і наріжте кубиками. Додайте в салат.
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть, викладіть в салат.
Додайте відварений рис.
Червоний або фіолетовий цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте в салат.
Будь-який твердий сир за смаком натріть на тертці.
Додайте нарізаний кріп.
Salat сіль, поперчіть і заправте майонезом.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат "сніжинка" з куркою готовий. За допомогою плунжера виріжте сніжинки з моркви і редьки і можна подавати до столу.