Рецепт Печиво «сніжинка» фото

Печиво «сніжинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Десерт, Святковий обід, Новий рік, Різдво
Випічка, Солодке, Печиво

Це печиво назвали "сніжинкою" не через його форми, а тому що воно просто тане на язиці. Це смачне, ніжне і розсипчасте печиво можна зберігати протягом декількох днів в щільно закритій ємності.

Правда, у мене воно не зберігається довго, просто тане (зникає з тарілки :-)) на очах! Ніжне печиво готується просто, швидко, з продуктів, які завжди під рукою і без яєць. Заходьте в гості, навчу вас, як готувати різдвяне печиво "сніжинка" . Приємних вам клопоту на кухні! І щасливого Різдва!

  • Борошно - 60 грам
  • Крохмаль - 100 грам
  • Вершкове масло 82% - 125 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам(+ 2 ст.Л. На посипання)
  • Ванілін - 1 щіпка
печиво
Підготуйте необхідні продукти. Просійте в миску борошно і крохмаль.
печиво
М'яке вершкове масло збийте з цукровою пудрою і ваніліном до кремообразной стану.
Додайте борошно, крохмаль і замісіть м'яке тісто.
печиво
Розділи 2-3 частини, скачайте в ковбаски, притисніть і вирівняйте боки, так щоб вийшов квадратний брусок. Загорніть їх у харчову плівку і залиште в холодильнику на 30 хвилин.
печиво
Наріжте брусочки на частини по 0, 5 см завтовшки. Розкладіть їх на силіконовий килимок або пергамент для випічки на невеликій відстані. Випікайте печиво в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 7-8 хвилин. Увага! Печиво дрібне і швидко випікається. Спостерігайте за своєю духовкою. Печиво повинне залишитися блідого кольору і не зарум'яниться.
Ще тепле печиво обсипте цукровою пудрою.
печиво
Смачного!

Схожі рецепти