Рецепт Печиво «сніжинка» фото

Печиво «сніжинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт , Святковий обід , Новий рік , Різдво
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Це печиво назвали"Сніжинкою" не через його форми, а тому що воно просто тане на язиці. Це смачне, ніжне і розсипчасте печиво можна зберігати протягом декількох днів в щільно закритій ємності.

Опис приготування:

Правда, у мене воно не зберігається довго, просто тане (зникає з тарілки :-)) на очах! Ніжне печиво готується просто, швидко, з продуктів, які завжди під рукою і без яєць. Заходьте в гості, навчу вас, як готувати різдвяне печиво"Сніжинка" . Приємних вам клопоту на кухні! І щасливого Різдва!

  • Борошно - 60 грам
  • Крохмаль - 100 грам
  • Вершкове масло 82% - 125 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам(+ 2 ст.Л. На посипання)
  • Ванілін - 1 щіпка
печиво
Підготуйте необхідні продукти. Просійте в миску борошно і крохмаль.
печиво
М'яке вершкове масло збийте з цукровою пудрою і ваніліном до кремообразной стану.
Додайте борошно, крохмаль і замісіть м'яке тісто.
печиво
Розділи 2-3 частини, скачайте в ковбаски, притисніть і вирівняйте боки, так щоб вийшов квадратний брусок. Загорніть їх у харчову плівку і залиште в холодильнику на 30 хвилин.
печиво
Наріжте брусочки на частини по 0, 5 см завтовшки. Розкладіть їх на силіконовий килимок або пергамент для випічки на невеликій відстані. Випікайте печиво в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 7-8 хвилин. Увага! Печиво дрібне і швидко випікається. Спостерігайте за своєю духовкою. Печиво повинне залишитися блідого кольору і не зарум'яниться.
Ще тепле печиво обсипте цукровою пудрою.
печиво
Смачного!

Схожі рецепти