Печиво «сніжинка»
(покроковий рецепт з фото)
На обід
, На вечерю
, Для дітей
, На швидку руку
, На святковий стіл
, Десерт
, Святковий обід
, Новий рік
, Різдво
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.
Це печиво назвали"Сніжинкою" не через його форми, а тому що воно просто тане на язиці. Це смачне, ніжне і розсипчасте печиво можна зберігати протягом декількох днів в щільно закритій ємності.
Опис приготування:
Правда, у мене воно не зберігається довго, просто тане (зникає з тарілки :-)) на очах! Ніжне печиво готується просто, швидко, з продуктів, які завжди під рукою і без яєць. Заходьте в гості, навчу вас, як готувати різдвяне печиво"Сніжинка" . Приємних вам клопоту на кухні! І щасливого Різдва!
- Борошно - 60 грам
- Крохмаль - 100 грам
- Вершкове масло 82% - 125 грам
- Цукрова пудра - 50 грам(+ 2 ст.Л. На посипання)
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте необхідні продукти. Просійте в миску борошно і крохмаль.
М'яке вершкове масло збийте з цукровою пудрою і ваніліном до кремообразной стану.
Додайте борошно, крохмаль і замісіть м'яке тісто.
Додайте борошно, крохмаль і замісіть м'яке тісто.
Розділи 2-3 частини, скачайте в ковбаски, притисніть і вирівняйте боки, так щоб вийшов квадратний брусок. Загорніть їх у харчову плівку і залиште в холодильнику на 30 хвилин.
Наріжте брусочки на частини по 0, 5 см завтовшки. Розкладіть їх на силіконовий килимок або пергамент для випічки на невеликій відстані. Випікайте печиво в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 7-8 хвилин. Увага! Печиво дрібне і швидко випікається. Спостерігайте за своєю духовкою. Печиво повинне залишитися блідого кольору і не зарум'яниться.
Ще тепле печиво обсипте цукровою пудрою.
Ще тепле печиво обсипте цукровою пудрою.
Смачного!