Рецепт Рисовий суп з овочами фото

Рисовий суп з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Крупи , Морква , Цибуля , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Свіжі овочі - це джерело мінералів. У зиязик пору року їх вартість збільшується в рази, тому запастися вітамінами потрібно зараз. Пропонуємо рецепт, як приготувати рисовий суп з овочами.

Опис приготування:

Мал відмінно поєднується з будь-якими овочами як в перших, так і в других стравах. Він добре засвоюється організмом і забезпечує хороший обмін речовин. Легкий супчик з овочами прекрасно вгамує голод і забезпечить відмінний настрій і заряд бадьорості. Яскраві овочі надають йому яскравий і апетитний вигляд.

  • Вода - 3 L
  • М'ясо - 300 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Мал - 4 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль і спеції - За смаком
маловий суп з овочами - фото крок 1
1. Наливаємо в каструлю воду і ставимо її на вогонь, тим часом моєму м'ясо, висушуємо його рушником і нарізаємо шматочками, відправляємо в каструлю, додаємо спеції.
маловий суп з овочами - фото крок 2
2. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо великим кубиком і кладемо в каструлю до м'яса, варимо до напівготовності.
маловий суп з овочами - фото крок 3
3. Цибулю і моркву чистимо і моєму, цибулю нарізаємо кубиком, а моркву натираємо на тертці, перець чистимо і нарізаємо дрібно, а помідор моєму і відправляємо в блендер, подрібнюємо в пасту.
маловий суп з овочами - фото крок 4
4. Ставимо на вогонь сковороду і наливаємо соняшникову олію, на розігріту сковороду відправляємо цибулю, після кладемо морква, смажимо до напівготовності. Додаємо перець і через 2 хвилини додаємо помідорне пюре і тушкуємо кілька хвилин, після чого знімаємо з вогню.
маловий суп з овочами - фото крок 5
5. Мал промиваємо до прозорої води, кладемо його в каструлю до м'яса і картоплі, варимо до готовності, після чого кладемо піджарку.
маловий суп з овочами - фото крок 6
6. Своїм та дрібно рубаємо зелень, чистимо часник і нарізаємо дрібно, солимо і додаємо спеції за смаком. Варимо 2 хвилини і знімаємо з вогню. Накриваємо кришкою і наполягаємо 10-20 хвилин.

Схожі рецепти