Рисовий суп з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Свіжі овочі - це джерело мінералів. У зиязик пору року їх вартість збільшується в рази, тому запастися вітамінами потрібно зараз. Пропонуємо рецепт, як приготувати рисовий суп з овочами.
Мал відмінно поєднується з будь-якими овочами як в перших, так і в других стравах. Він добре засвоюється організмом і забезпечує хороший обмін речовин. Легкий супчик з овочами прекрасно вгамує голод і забезпечить відмінний настрій і заряд бадьорості. Яскраві овочі надають йому яскравий і апетитний вигляд.
- Вода - 3 L
- М'ясо - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Помідор - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком

1. Наливаємо в каструлю воду і ставимо її на вогонь, тим часом моєму м'ясо, висушуємо його рушником і нарізаємо шматочками, відправляємо в каструлю, додаємо спеції.

2. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо великим кубиком і кладемо в каструлю до м'яса, варимо до напівготовності.

3. Цибулю і моркву чистимо і моєму, цибулю нарізаємо кубиком, а моркву натираємо на тертці, перець чистимо і нарізаємо дрібно, а помідор моєму і відправляємо в блендер, подрібнюємо в пасту.

4. Ставимо на вогонь сковороду і наливаємо соняшникову олію, на розігріту сковороду відправляємо цибулю, після кладемо морква, смажимо до напівготовності. Додаємо перець і через 2 хвилини додаємо помідорне пюре і тушкуємо кілька хвилин, після чого знімаємо з вогню.

5. Мал промиваємо до прозорої води, кладемо його в каструлю до м'яса і картоплі, варимо до готовності, після чого кладемо піджарку.

6. Своїм та дрібно рубаємо зелень, чистимо часник і нарізаємо дрібно, солимо і додаємо спеції за смаком. Варимо 2 хвилини і знімаємо з вогню. Накриваємо кришкою і наполягаємо 10-20 хвилин.