Рецепт Рисовий пудинг з джемом фото

Рисовий пудинг з джемом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ніжний солодкий рисовий пудинг з прошарком джему буде прекрасним завершенням обіду. Його також можна подавати дітям на полуденок. Пудинг зручно запікати в маленьких формочках і подавати порційно.

Опис приготування:

Я люблю готувати просто і швидко, тому що у мене двоє маленьких дітей і часу зазвичай в обріз. Пудинг готується легко: все змішати і запекти, а на виході - смачне і ситне блюдо. І діти зазвичай просять добавки. Нижче в рецепті я описала всі подробиці, як приготувати рисовий пудинг з джемом.

  • Мал - 1 Склянка
  • Сир - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Джем ягідний - 8 чайних ложок
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
рисовий пудинг з джемом - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Рис промийте в декількох водах до прозорої води. Відваріть рис в трохи підсоленій воді (2 склянки) до готовності, остудіть.
рисовий пудинг з джемом - фото крок 2
У измельчителе з'єднайте рис, сир, яйця, цукор, ванілін і перемішайте до однорідності.
рисовий пудинг з джемом - фото крок 3
Форми для запікання змастіть вершковим маслом. Наповніть їх рисово-сирною масою на 1/3, розкладіть по 1 немає. L. Гема, зверху закрийте солодкої масою. Форми не заповнюйте доверху, т.К. Під час запікання пудинг трохи підніметься.
рисовий пудинг з джемом - фото крок 4
Поставте формочки з пудингом запікатися в духовку при 180 ° С 30 хвилин.
рисовий пудинг з джемом - фото крок 5
Подавайте рисовий пудинг зі свіжими ягодами. Смачного!

Схожі рецепти