Рисовий пудинг з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний солодкий рисовий пудинг з прошарком джему буде прекрасним завершенням обіду. Його також можна подавати дітям на полуденок. Пудинг зручно запікати в маленьких формочках і подавати порційно.
Я люблю готувати просто і швидко, тому що у мене двоє маленьких дітей і часу зазвичай в обріз. Пудинг готується легко: все змішати і запекти, а на виході - смачне і ситне блюдо. І діти зазвичай просять добавки. Нижче в рецепті я описала всі подробиці, як приготувати рисовий пудинг з джемом.
- Мал - 1 Склянка
- Сир - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Джем ягідний - 8 чайних ложок
- Вершкове масло - 20 грам
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте необхідні продукти. Рис промийте в декількох водах до прозорої води. Відваріть рис в трохи підсоленій воді (2 склянки) до готовності, остудіть.
У измельчителе з'єднайте рис, сир, яйця, цукор, ванілін і перемішайте до однорідності.
Форми для запікання змастіть вершковим маслом. Наповніть їх рисово-сирною масою на 1/3, розкладіть по 1 немає. L. Гема, зверху закрийте солодкої масою. Форми не заповнюйте доверху, т.К. Під час запікання пудинг трохи підніметься.
Поставте формочки з пудингом запікатися в духовку при 180 ° С 30 хвилин.
Подавайте рисовий пудинг зі свіжими ягодами. Смачного!