Рецепт Пудинг рисовий з вином фото

Пудинг рисовий з вином
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Ділюся з вами оригінальним рецептом приготування пудингу рисового з вином прямо з Латинської Америки! Там таке блюдо часто готують, при чому є варіації навіть з ромом або портвейном. Спробуйте!

Опис приготування:

Звичайно ж, такий оригінальний рецепт приготування пудингу рисового з вином можуть багато наших людей"не понять" . Тому відразу попереджаю - відразу ж перед подачею розкажіть гостям, що це національне блюдо Латинської Америки та Іспанії, і там його подають у всіх ресторанах! Ну, я думаю, історію цього дивовижного десерту ви і самі дізнаєтеся при бажанні, а я поки просто розповім, як приготувати пудинг рисовий з вином!

  • Молоко - 0.5 L
  • Лимон - 1 штука
  • Обкладинка - 1 штука(1 паличка)
  • Яйця - 2 штуки(2 жовтка)
  • Мал - 100 грам
  • Олія - 50 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Вино біле - 0.5 склянки
пудинг рисовий з вином - фото крок 1
1. Нагріваємо молоко. Сюди ж - паличку кориці і цедру одного лимона. Як тільки нагріється - всипаємо рис, на дуже маленькому вогні доводимо до готовності.
пудинг рисовий з вином - фото крок 2
2. Тепер знімаємо з вогню, поставки вина, олія, цукор, перемішаємо. Потім - яєчні жовтки, знову швидко і ретельно вимішуємо.
пудинг рисовий з вином - фото крок 3
3. Розкладаємо по формах. Маса повинна вийде повітряна і пишна. Залишимо остигати.
пудинг рисовий з вином - фото крок 4
4. Прикрашаємо на свій розсуд і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти