Пудинг рисовий з вином
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами оригінальним рецептом приготування пудингу рисового з вином прямо з Латинської Америки! Там таке блюдо часто готують, при чому є варіації навіть з ромом або портвейном. Спробуйте!
Звичайно ж, такий оригінальний рецепт приготування пудингу рисового з вином можуть багато наших людей "не понять" . Тому відразу попереджаю - відразу ж перед подачею розкажіть гостям, що це національне блюдо Латинської Америки та Іспанії, і там його подають у всіх ресторанах! Ну, я думаю, історію цього дивовижного десерту ви і самі дізнаєтеся при бажанні, а я поки просто розповім, як приготувати пудинг рисовий з вином!
- Молоко - 0.5 L
- Лимон - 1 штука
- Обкладинка - 1 штука(1 паличка)
- Яйця - 2 штуки(2 жовтка)
- Мал - 100 грам
- Олія - 50 грам
- Цукор - 125 грам
- Вино біле - 0.5 склянки
1. Нагріваємо молоко. Сюди ж - паличку кориці і цедру одного лимона. Як тільки нагріється - всипаємо рис, на дуже маленькому вогні доводимо до готовності.
2. Тепер знімаємо з вогню, поставки вина, олія, цукор, перемішаємо. Потім - яєчні жовтки, знову швидко і ретельно вимішуємо.
3. Розкладаємо по формах. Маса повинна вийде повітряна і пишна. Залишимо остигати.
4. Прикрашаємо на свій розсуд і подаємо! Смачного!