Рецепт Рисовий пудинг на сніданок фото

Рисовий пудинг на сніданок
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Крупи , Сухофрукти , Мал , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Рисовий пудинг - це смачне і корисне блюдо, ідеальне для суботнього сніданку. Цей солодкий рисовий пудинг, просочений ароматами кориці і ванілі, в рази смачніше звичайної рисової каші.

Опис приготування:

Всі вже в курсі, що каші на сніданок - це найкраще, що придумали люди. Ну, а якщо каші набридли, можна вранці швидко приготувати ось такий ось рисовий пудинг. Ця страва не залишить нікого байдужим. Пишна ніжна консистенція, дивовижний аромат і приємний смак пудингу роблять його відмінним варіантом для дитячого сніданку.

  • Цукор - 150 грам
  • Молоко - 2, 5 склянки(2% жирності)
  • Ізюм - 50 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вода - 2 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
рисовий пудинг на сніданок - фото крок 1
1. У киплячому молоці зваріть рис з дрібкою солі і цукру, варіть рис протягом 15-20 хвилин.
рисовий пудинг на сніданок - фото крок 2
2. Запарте родзинки на кілька хвилин.
рисовий пудинг на сніданок - фото крок 3
3. Перевірте щільність рису ложкою. Ви повинні переконатися, що рис дуже густий. Тільки тоді зніміть рис з вогню і остудіть.
рисовий пудинг на сніданок - фото крок 4
4. Додайте в рис родзинки, ванілін, мускатний горіх і корицю. Перемішайте і остудіть пудинг в холодильнику.

Схожі рецепти