Рисовий пудинг на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Рисовий пудинг - це смачне і корисне блюдо, ідеальне для суботнього сніданку. Цей солодкий рисовий пудинг, просочений ароматами кориці і ванілі, в рази смачніше звичайної рисової каші.
Всі вже в курсі, що каші на сніданок - це найкраще, що придумали люди. Ну, а якщо каші набридли, можна вранці швидко приготувати ось такий ось рисовий пудинг. Ця страва не залишить нікого байдужим. Пишна ніжна консистенція, дивовижний аромат і приємний смак пудингу роблять його відмінним варіантом для дитячого сніданку.
- Цукор - 150 грам
- Молоко - 2, 5 склянки(2% жирності)
- Ізюм - 50 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Вода - 2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. У киплячому молоці зваріть рис з дрібкою солі і цукру, варіть рис протягом 15-20 хвилин.
2. Запарте родзинки на кілька хвилин.
3. Перевірте щільність рису ложкою. Ви повинні переконатися, що рис дуже густий. Тільки тоді зніміть рис з вогню і остудіть.
4. Додайте в рис родзинки, ванілін, мускатний горіх і корицю. Перемішайте і остудіть пудинг в холодильнику.