Рисові цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і дуже смачний цукерки, легкий сирно-шоколадний аромат, рису майже не чути. Спробуйте приготувати "рисові цукерки" за моїм рецептом, сподіваюся вам сподобається!
Розповідаю, як приготувати "рисові цукерки" . Для початку потрібно зварити густу рисову кашу на молоці, намагайтеся максимально випарувати рідину. Потім додайте сир (добре, якщо він буде сухою) і мідь. За допомогою блендера зробіть масу максимально однорідною і відправте остигати в холодильник. Потім ви легко зможете скачати кульки і обваляти їх в какао. Не любите какао? Обваляйте цукерки в горіхах, кокосовій стружці або молотом мигдалі. Всередину теж можна покласти горішки, родзинки, цукати та інші солодощі.
- Мал - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Мед натуральний - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Какао (порошок) - 30-40 грам (для панірування цукерок)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Ретельно переберіть, промийте рис до чистої води і зваріть його в молоці з дрібкою солі до готовності.
3. Готову кашу покладіть в чашу подрібнювача, туди ж додайте сир, мідь. Увімкніть машинку на 3-5 хвилин. Постарайтеся максимально подрібнити і перемішати масу.
4. Приберіть ніж, закрийте блендер і поставте в холодильник на годину. Масу можна перекласти в тарілочку і прибрати в холодильник, як зручно вам.
5. Руками формуйте кульки з остиглого рису, обваливайте в какао.
6. Пробуйте рисові цукерки. Зберігайте в холодильнику.