Рецепт Рисова каша з молоком фото

Рисова каша з молоком
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Крупи , Молоко , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Рисова каша - страва, яке кожен з дитинства пам'ятає і любить. Це - основне блюдо або десерт, в залежності від добавок і смакових уподобань. Таку кашку люблять не тільки дорослі, але і діти.

Опис приготування:

Хочу поділитися деякими секретами, як приготувати рисову кашу з молоком. Правильно і смачно зварена кашка припаде до смаку навіть гурманам. Якщо кашка вийде густуватої, то можна додати невелику кількість молока і довести до кипіння. Тому краще не поспішати відразу влити все молоко, а навпаки, краще його дещо не долити.

  • Мал - 1 Склянка
  • Молоко - 2 склянки
  • Вода - 2 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Банан - 1 штука
  • Мигдальні пелюстки - 3 Ст. Ложки (або подрібнений мигдаль)
1
Промийте рис кілька разів у чистій воді.
2
Влийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Потім всипте рис.
3
Коли вода википить, починайте доливати молоко невеликими порціями. І продовжуйте додавати, поки рис не вбере молоко і не розвариться.
4
Ближче до кінця варіння додайте сіль і цукор. А в кінці - вершкове масло. У кожну тарілку викладіть кашу, а наверх - кружечки банана і горіхи.

Схожі рецепти