Рисова каша з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Рисова каша - страва, яке кожен з дитинства пам'ятає і любить. Це - основне блюдо або десерт, в залежності від добавок і смакових уподобань. Таку кашку люблять не тільки дорослі, але і діти.
Хочу поділитися деякими секретами, як приготувати рисову кашу з молоком. Правильно і смачно зварена кашка припаде до смаку навіть гурманам. Якщо кашка вийде густуватої, то можна додати невелику кількість молока і довести до кипіння. Тому краще не поспішати відразу влити все молоко, а навпаки, краще його дещо не долити.
- Мал - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Банан - 1 штука
- Мигдальні пелюстки - 3 Ст. Ложки (або подрібнений мигдаль)
1
Промийте рис кілька разів у чистій воді.
2
Влийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Потім всипте рис.
3
Коли вода википить, починайте доливати молоко невеликими порціями. І продовжуйте додавати, поки рис не вбере молоко і не розвариться.
4
Ближче до кінця варіння додайте сіль і цукор. А в кінці - вершкове масло. У кожну тарілку викладіть кашу, а наверх - кружечки банана і горіхи.