Каша рисова на молоці в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Кухонна техніка здорово полегшує приготування багатьох страв. Без зайвого клопоту пропоную вам зварити ніжну, апетитну і неймовірно смачну кашку на сніданок для всієї родини. Подобається ідея?
Перед вами - простий і дуже зручний варіант, як приготувати кашу рисову на молоці в скороварці. Не потрібно стежити за процесом, вона не "втече" і не пригорить. Подавати до столу її можна з фруктами або ягодами, наприклад. Це смачно і корисно. На полуденок або сніданок кращого страви і придумати не можна! Якщо ви любите кашу більш рідку, додайте два мультістакана води, а якщо більш густу, то один.
- Мал - 1 Склянка (мультистакан)
- Молоко - 3 склянки
- Вода - 1-2 склянок
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль і цукор - За смаком
1. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. Всипте промитий рис. Для аромату можна додати ванілін.
2. Влийте воду і молоко. Додайте щіпку солі і цукор за смаком. Якщо перед подачею ви доповнюватиме кашу фруктами, наприклад, то не варто додавати занадто багато цукру.
3. Встановіть режим "каша" з 8 хвилин. Після можна залишити кашу настоюватися, поки клапан тиску не відчиняться сам, або ж пустити тиск відразу, якщо ви поспішаєте подати страву до столу.
4. Перед подачею можна додати ще трохи вершкового масла. Смачного!