Рецепт Ріпа п'ят з кетчупом фото

Ріпа п'ят з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Пісні страви , Для діабетиків
На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Через високий вміст крохмалю при діабеті не рекомендується картопля. Однак я пропоную рецепт здорової альтернативи з ріпи. Пряні скибочки ріпки містять в 2 рази менше калорій!

Опис приготування:

Щоб приготувати ріпу фрі, я використовую кетчуп # Махеев' «Томатний» без цукру і крохмалю. Ріпу ми будемо запікати в духовці, щоб не використовувати багато масла. Рекомендую тільки змастити деко для запікання. Якщо вам попалася гірка ріпа, то замочіть її у воді на 1 час, а потім ретельно промийте.

  • Буряк - 2 штуки (маленького розміру )
  • Кетчуп - 2-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Часник сухий - За смаком
ріпа п'ят з кетчупом - фото крок 1
Щоб приготувати ріпу фрі, вам знадобляться наступні продукти. Заздалегідь розігрійте духовку до 220 градусів.
ріпа п'ят з кетчупом - фото крок 2
Очистіть ріпу і наріжте брусочками.
ріпа п'ят з кетчупом - фото крок 3
Перекладіть їх у миску. Додайте кетчуп, так щоб він повністю покрив ріпу.
ріпа п'ят з кетчупом - фото крок 4
Додати перець, трави, часник, сіль і мелений перець. Перемішайте.
ріпа п'ят з кетчупом - фото крок 5
Розподіліть ріпу на папері для випічки. Випікайте протягом 15 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 10-15 хвилин.
ріпа п'ят з кетчупом - фото крок 6
Ріпа п'ят над, смачного!

Схожі рецепти