Ріпа п'ят з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Через високий вміст крохмалю при діабеті не рекомендується картопля. Однак я пропоную рецепт здорової альтернативи з ріпи. Пряні скибочки ріпки містять в 2 рази менше калорій!
Щоб приготувати ріпу фрі, я використовую кетчуп # Махеев' «Томатний» без цукру і крохмалю. Ріпу ми будемо запікати в духовці, щоб не використовувати багато масла. Рекомендую тільки змастити деко для запікання. Якщо вам попалася гірка ріпа, то замочіть її у воді на 1 час, а потім ретельно промийте.
- Буряк - 2 штуки (маленького розміру )
- Кетчуп - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Паприка - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Часник сухий - За смаком
Щоб приготувати ріпу фрі, вам знадобляться наступні продукти. Заздалегідь розігрійте духовку до 220 градусів.
Очистіть ріпу і наріжте брусочками.
Перекладіть їх у миску. Додайте кетчуп, так щоб він повністю покрив ріпу.
Додати перець, трави, часник, сіль і мелений перець. Перемішайте.
Розподіліть ріпу на папері для випічки. Випікайте протягом 15 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 10-15 хвилин.
Ріпа п'ят над, смачного!