Рецепт Парена ріпа в мікрохвильовці фото

Парена ріпа в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

У старі часи парену ріпу готували після як спекли хліб. Горщики з нарізаним коренеплодом ставили в піч, поки там тримався жар. Блюдо було частим гостем на столах. Давайте і ми приготуємо ріпу!

Опис приготування:

Парена ріпа може бути як самостійною стравою, так і гарніром. Вершкове масло і зелень, дуже добре підкреслюють смак коренеплоду. Обов'язково спробуйте!

  • Буряк - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - За смаком (по бажанню)
парена ріпа в мікрохвильовці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
парена ріпа в мікрохвильовці - фото крок 2
Ріпу почистіть від шкірки. Наріжте пластинками. Складіть в чашу, залийте соєвим соусом і залиште на 30 хвилин, періодично перемішуючи.
парена ріпа в мікрохвильовці - фото крок 3
Після закінчення часу перекладіть ріпу в рукав для запікання. Зауважте кінці. Перекладіть в мікрохвильову піч. Увімкніть максимальний нагрів 800 W в 5 хвилин.
парена ріпа в мікрохвильовці - фото крок 4
Через зазначений час дістаньте рукав з мікрохвильовки.
парена ріпа в мікрохвильовці - фото крок 5
Акуратно відкрийте.
парена ріпа в мікрохвильовці - фото крок 6
Перекладіть в чашу, залийте розтопленим вершковим маслом і додайте, по бажанню, подрібнений кріп.
парена ріпа в мікрохвильовці - фото крок 7
Подавайте парену ріпу теплою. Смачного!

Схожі рецепти