Рецепт Тушкована ріпа фото

Тушкована ріпа
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Буряк - це дуже корисний продукт, який можна приготувати різними способами по російським традиціям. Показую оригінальний рецепт приготування ріпи тушкованою!

Опис приготування:

Ріпа дуже смачна і корисна. Ми всі знаємо знамениту казку про неї, але чи пробували ви її коли-небудь готувати? А даремно! Вона чудово поєднується з овочами і може стати відмінним буденним гарніром.

  • Буряк - 1 штука
  • Морквина - 40 грам
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Зелень, спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
тушкована ріпа - фото крок 1
Репак pomojte, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
тушкована ріпа - фото крок 2
Морквину можете натерти, а можете порізати маленькими кубиками.
У каструлі, де будемо гасити, обсмажте на олії моркву.
тушкована ріпа - фото крок 3
Цибуля поріжте довільно, можна - кубиками або соломкою.
тушкована ріпа - фото крок 4
Цибуля додайте до морквині, сюди ж влийте воду, тушкуйте все разом.
тушкована ріпа - фото крок 5
Через кілька хвилин додайте сюди ж ріпу. Приправити сіллю і poperčite.
тушкована ріпа - фото крок 6
Готуйте страву до готовності ріпи.
Потім порубати зелень, додайте її в каструльку.
За бажанням можете ще й улюблених спецій додати. Тільки не переборщіть!
тушкована ріпа - фото крок 7
Ось тушкована ріпа і готова. Смачного!

Схожі рецепти