Тушкована ріпа
(покроковий рецепт з фото)
Буряк - це дуже корисний продукт, який можна приготувати різними способами по російським традиціям. Показую оригінальний рецепт приготування ріпи тушкованою!
Ріпа дуже смачна і корисна. Ми всі знаємо знамениту казку про неї, але чи пробували ви її коли-небудь готувати? А даремно! Вона чудово поєднується з овочами і може стати відмінним буденним гарніром.
- Буряк - 1 штука
- Морквина - 40 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Зелень, спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Репак pomojte, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
Морквину можете натерти, а можете порізати маленькими кубиками.
У каструлі, де будемо гасити, обсмажте на олії моркву.
У каструлі, де будемо гасити, обсмажте на олії моркву.
Цибуля поріжте довільно, можна - кубиками або соломкою.
Цибуля додайте до морквині, сюди ж влийте воду, тушкуйте все разом.
Через кілька хвилин додайте сюди ж ріпу. Приправити сіллю і poperčite.
Готуйте страву до готовності ріпи.
Потім порубати зелень, додайте її в каструльку.
За бажанням можете ще й улюблених спецій додати. Тільки не переборщіть!
Потім порубати зелень, додайте її в каструльку.
За бажанням можете ще й улюблених спецій додати. Тільки не переборщіть!
Ось тушкована ріпа і готова. Смачного!