Рецепт Смажена ріпа фото

Смажена ріпа
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Буряк , Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Буряк - не самий популярний коренеплід, що абсолютно несправедливо! Смак ріпи самобутній і дуже оригінальний, його не псує ніяка термообробка. Тому ділюся простим рецептом смаженої ріпи.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати смажену ріпу. Якщо вам попалася ріпа гіркого сорту, то замочіть її на 1 годину в холодній воді. За бажанням до ріпі можна додати крупно нарізану моркву. Готується ріпа швидко і просто, а страва виходить дуже смачним. Смажену ріпу можна використовувати замість гарніру або подавати в якості овочевої закуски.

  • Буряк - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 - 1 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Рослинний спред - 1 Ст. Ложка
смажена ріпа - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
смажена ріпа - фото крок 2
Ріпу очистите від шкірки і наріжте на великі скибочки.
смажена ріпа - фото крок 3
Відваріть ріпу в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Злийте воду.
смажена ріпа - фото крок 4
Розтопіть на середньому вогні рослинний спред, обсмажуйте ріпу приблизно 7-8 хвилин.
смажена ріпа - фото крок 5
Потім додайте порізаний півкільцями цибулю, спеції, чорний перець і сіль за смаком. Продовжуйте смажити до повної готовності.
смажена ріпа - фото крок 6
Смажена ріпа готова, смачного!

Схожі рецепти