Рецепт Рибний суп з кабачком фото

Рибний суп з кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , Для дітей
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Для тих, хто стежить за фігурою і віддає перевагу легким низькокалорійні страви цей простий рецепт рибного супу з кабачком припаде до смаку. Дуже ніжний, апетитний і корисний.

Опис приготування:

Основою рецепту рибного супу з кабачком може бути як вода, так і овочевий або рибний бульйон, наприклад, в залежності від ваших смакових уподобань. Використовувати в якості добавки також можна і інші інгредієнти - морква, перець, зелень.

1. Для початку необхідно налити в каструлю воду і відправити на вогонь.

2. Філе сьомги (при бажанні можна взяти і білу рибу) вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими кубиками.

3. Киплячу воду посолити, додати перець. Опустити туди рибку.

4. Нарізати тонкими скибочками порей і відправити в каструлю. Ще один варіант, як зробити рибний суп з кабачком більш наваристим, - це попередньо обсмажити овочі в невеликій кількості рослинного масла.

5. Вимити і подрібнити шпинат. Покласти в каструлю.

6. Кабачок або цукіні вимити, обсушити трохи і нарізати тонкими смужками (для цього відмінно підійде овощечистка).

7. Кабачок опустити в суп і варити на повільному вогні до готовності.

Перед подачею в рибний суп з кабачком в домашніх умовах можна додати трохи вершків і дрібку улюбленої зелені.


  • Вода - 1 літр
  • Кабачки або цукіні - 1 штука
  • Філе сьомги - 300 грам
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Білий перець - 1 щіпка
  • Порей - 1 штука
Основою рецепту рибного супу з кабачком може бути як вода, так і овочевий або рибний бульйон, наприклад, в залежності від ваших смакових уподобань. Використовувати в якості добавки також можна і інші інгредієнти - морква, перець, зелень.

1. Для початку необхідно налити в каструлю воду і відправити на вогонь.

2. Філе сьомги (при бажанні можна взяти і білу рибу) вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими кубиками.

3. Киплячу воду посолити, додати перець. Опустити туди рибку.

4. Нарізати тонкими скибочками порей і відправити в каструлю. Ще один варіант, як зробити рибний суп з кабачком більш наваристим, - це попередньо обсмажити овочі в невеликій кількості рослинного масла.

5. Вимити і подрібнити шпинат. Покласти в каструлю.

6. Кабачок або цукіні вимити, обсушити трохи і нарізати тонкими смужками (для цього відмінно підійде овощечистка).

7. Кабачок опустити в суп і варити на повільному вогні до готовності.

Перед подачею в рибний суп з кабачком в домашніх умовах можна додати трохи вершків і дрібку улюбленої зелені.

Схожі рецепти