Рибний суп з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто стежить за фігурою і віддає перевагу легким низькокалорійні страви цей простий рецепт рибного супу з кабачком припаде до смаку. Дуже ніжний, апетитний і корисний.
Основою рецепту рибного супу з кабачком може бути як вода, так і овочевий або рибний бульйон, наприклад, в залежності від ваших смакових уподобань. Використовувати в якості добавки також можна і інші інгредієнти - морква, перець, зелень.
1. Для початку необхідно налити в каструлю воду і відправити на вогонь.
2. Філе сьомги (при бажанні можна взяти і білу рибу) вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими кубиками.
3. Киплячу воду посолити, додати перець. Опустити туди рибку.
4. Нарізати тонкими скибочками порей і відправити в каструлю. Ще один варіант, як зробити рибний суп з кабачком більш наваристим, - це попередньо обсмажити овочі в невеликій кількості рослинного масла.
5. Вимити і подрібнити шпинат. Покласти в каструлю.
6. Кабачок або цукіні вимити, обсушити трохи і нарізати тонкими смужками (для цього відмінно підійде овощечистка).
7. Кабачок опустити в суп і варити на повільному вогні до готовності.
Перед подачею в рибний суп з кабачком в домашніх умовах можна додати трохи вершків і дрібку улюбленої зелені.
- Вода - 1 літр
- Кабачки або цукіні - 1 штука
- Філе сьомги - 300 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Білий перець - 1 щіпка
- Порей - 1 штука
1. Для початку необхідно налити в каструлю воду і відправити на вогонь.
2. Філе сьомги (при бажанні можна взяти і білу рибу) вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими кубиками.
3. Киплячу воду посолити, додати перець. Опустити туди рибку.
4. Нарізати тонкими скибочками порей і відправити в каструлю. Ще один варіант, як зробити рибний суп з кабачком більш наваристим, - це попередньо обсмажити овочі в невеликій кількості рослинного масла.
5. Вимити і подрібнити шпинат. Покласти в каструлю.
6. Кабачок або цукіні вимити, обсушити трохи і нарізати тонкими смужками (для цього відмінно підійде овощечистка).
7. Кабачок опустити в суп і варити на повільному вогні до готовності.
Перед подачею в рибний суп з кабачком в домашніх умовах можна додати трохи вершків і дрібку улюбленої зелені.