Рецепт Суп з селерою і кабачком «Вести з полів» фото

Суп з селерою і кабачком «Вести з полів»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок , Селера , Стебло селери , Корінь селери
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю , Для дітей , На швидку руку , Літні
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Легкий і ароматний суп з овочами - що може бути краще в літню пору? Ідеальний варіант для стежать за фігурою - адже в цьому супі селера замінює картопля, а кабачки - вермішель! А ще смак супу дуже нагадує грибний, хоча грибів-то в ньому і немає!

Опис приготування:

Рецепт смачного легкого овочевого супу перед Вами! Я варю суп на воді, Ви ж можете за основу брати нежирний бульйон, наприклад, приготований на курці або індичці. Головне достоїнство страви - час його приготування - 30 хвилин. А ще беріть побільше кропу - в поєднанні з кабачком він і надає супу грибний смак, ну або просто додайте трохи лісових грибочків. Приступимо!

  • Селера кореневої - 150 грам
  • Селера черешкова - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки (молода)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кабачок - 1/2 штуки (молодий)
  • Цибуля зелена - 1/2 пучка
  • Кріп - 1 пучок
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 5 L
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 1
Корінь селери очистіть і наріжте брусочками. Лук наріжте. Обсмажте на олії до легкої позолоти.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 2
Додайте шинкованную великою соломкою моркву і тонко нарізаний стебловий селера, обсмажте пару хвилин всі разом.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 3
Кабачок наріжте тонкою соломкою на манер локшини.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 4
Доведіть до кипіння бульйон або воду, сіль за смаком, поперчіть. Опустіть овочеву піджарку і варіть хвилин 5 на слабкому вогні. Подрібніть зелену цибулю і кріп. Опустіть в суп кабачкову «локшину», доведіть до кипіння і зніміть суп з вогню. Всипте в суп зелень, перемішайте і дайте настоятися під кришкою хвилин 10.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 5
При подачі посипте суп свіжомеленим чорним перцем, окремо подайте сірий хліб. Можна і сметанку подати, якщо калорії не вважаєте. Смачного!

Схожі рецепти