Рецепт Суп з селерою і кабачком «Вести з полів» фото

Суп з селерою і кабачком «Вести з полів»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок, Селера, Стебло селери, Корінь селери
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, Для дітей, На швидку руку, Літні
Супи

Легкий і ароматний суп з овочами - що може бути краще в літню пору? Ідеальний варіант для стежать за фігурою - адже в цьому супі селера замінює картопля, а кабачки - вермішель! А ще смак супу дуже нагадує грибний, хоча грибів-то в ньому і немає!

Рецепт смачного легкого овочевого супу перед Вами! Я варю суп на воді, Ви ж можете за основу брати нежирний бульйон, наприклад, приготований на курці або індичці. Головне достоїнство страви - час його приготування - 30 хвилин. А ще беріть побільше кропу - в поєднанні з кабачком він і надає супу грибний смак, ну або просто додайте трохи лісових грибочків. Приступимо!

  • Селера кореневої - 150 грам
  • Селера черешкова - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки (молода)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кабачок - 1/2 штуки (молодий)
  • Цибуля зелена - 1/2 пучка
  • Кріп - 1 пучок
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 5 L
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 1
Корінь селери очистіть і наріжте брусочками. Лук наріжте. Обсмажте на олії до легкої позолоти.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 2
Додайте шинкованную великою соломкою моркву і тонко нарізаний стебловий селера, обсмажте пару хвилин всі разом.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 3
Кабачок наріжте тонкою соломкою на манер локшини.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 4
Доведіть до кипіння бульйон або воду, сіль за смаком, поперчіть. Опустіть овочеву піджарку і варіть хвилин 5 на слабкому вогні. Подрібніть зелену цибулю і кріп. Опустіть в суп кабачкову «локшину», доведіть до кипіння і зніміть суп з вогню. Всипте в суп зелень, перемішайте і дайте настоятися під кришкою хвилин 10.
суп з селерою і кабачком «Вести з полів» - фото крок 5
При подачі посипте суп свіжомеленим чорним перцем, окремо подайте сірий хліб. Можна і сметанку подати, якщо калорії не вважаєте. Смачного!

Схожі рецепти