Суп з рисом і кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Маловий суп з кабачком - просте, смачне і бюджетне блюдо, яке сподобається як дітям, так і дорослим. Спробуйте!
Пропоную приготувати простий, але в той же час смачний суп з рисом і кабачком. Суп можна приготувати як на будь-якому м'ясному бульйоні, так і пісний варіант - вода. Рецепт з циклу - здорове харчування, таке блюдо ідеально підійде як для дитячого столу, так і для тих хто стежить за фігурою. Суп виходить легкий, але в той же час ситний і досить поживний! Відмінне різноманітність повсякденного меню.
- Кабачок - 200 грам
- Мал - 100 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Прованські трави - 0, 5 чайних ложки
- Бульйон - 2 L (можна замінити на воду)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в каструлю воду або курячий бульйон. Додайте сіль за смаком і доведіть до кипіння.
Кабачок, морква і цибуля наріжте кубиками.
Налийте в сковороду масло, додайте цибулю і моркву. Обсмажте приблизно протягом 2-3 хвилин, періодично помішуючи, до м'якості. Потім додайте кабачок і готуйте овочі ще пару хвилин. Якщо кабачок зрілий, то попередньо очистіть його від шкірки і видаліть насіння.
Як тільки вода закипить, додайте в каструлю нарізану кубиками картоплю і варіть його 5 хвилин після закипання.
Потім додайте промитий рис і варіть все разом 10 хвилин.
Додайте обсмажені овочі. Доведіть вміст каструлі до закипання і варіть суп ще приблизно 5-7 хвилин, до готовності всіх інгредієнтів.
В самому кінці додайте подрібнений часник, прованські трави і зелень. Зніміть каструлю з вогню і дайте настоятися під кришкою 10-15 хвилин. Суп з рисом і кабачком готовий.
Смачного!