Суп з фрикадельками і кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, вітамінний, швидкий і смачний - саме такий суп я хочу запропонувати вам напередодні справжньої весни! Адже саме зараз так хочеться зелені і свіжих овочів. Спробуйте!
Кабачки дуже ніжні, важливо не переварити їх. Досить опустити в киплячий суп і тут же відключити нагрів. Кабачки чудово дійдуть на залишковому теплі.
- Фарш - 300 грам
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Кабачок - 1 штука (невеликий, молодий)
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Селера - 1 штука (черешок)
- Цибуля пориста - 1/2 штуки
- Солодкий перець - 1/2 штуки (по бажанню)
- Майоран - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Вода - 1, 5 L
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Овочі вимийте і очистіть. Наріжте картоплю кубиками і опустіть в окріп. Дайте закипіти, сіль і спалити Пінка.
Фарш посоліть за смаком, додайте ложку манки або кукурудзяного крохмалю і добре перемішайте. Скачайте маленькі фрикадельки і опустіть в суп. Варіть 5-7 хвилин на слабкому вогні.
Селера і цибулю порей тонко наріжте. Солодкий перець наріжте подрібніше. Моркву наріжте кубиками дрібніше картоплі. Опустіть в суп після спливання фрикадельок. Варіть 3 хвилини.
Наріжте кабачок кубиками. Шкірку з молодого кабачка не знімайте.
Опустіть кабачок в суп, додайте чорний перець і майоран, перемішайте і вимкніть нагрів. Дайте супу настоятися під кришкою 15-20 хвилин.
Подавайте суп гарячим з висівковий хліб і свіжою зеленню. Смачного!