Рецепт Суп з фрикадельками і кабачком фото

Суп з фрикадельками і кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Кабачок
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід
Супи

Легкий, вітамінний, швидкий і смачний - саме такий суп я хочу запропонувати вам напередодні справжньої весни! Адже саме зараз так хочеться зелені і свіжих овочів. Спробуйте!

Кабачки дуже ніжні, важливо не переварити їх. Досить опустити в киплячий суп і тут же відключити нагрів. Кабачки чудово дійдуть на залишковому теплі.

  • Фарш - 300 грам
  • Манька - 1 Ст. Ложка
  • Кабачок - 1 штука (невеликий, молодий)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 1 штука (черешок)
  • Цибуля пориста - 1/2 штуки
  • Солодкий перець - 1/2 штуки (по бажанню)
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Вода - 1, 5 L
суп з фрикадельками і кабачком - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
суп з фрикадельками і кабачком - фото крок 2
Овочі вимийте і очистіть. Наріжте картоплю кубиками і опустіть в окріп. Дайте закипіти, сіль і спалити Пінка.
суп з фрикадельками і кабачком - фото крок 3
Фарш посоліть за смаком, додайте ложку манки або кукурудзяного крохмалю і добре перемішайте. Скачайте маленькі фрикадельки і опустіть в суп. Варіть 5-7 хвилин на слабкому вогні.
суп з фрикадельками і кабачком - фото крок 4
Селера і цибулю порей тонко наріжте. Солодкий перець наріжте подрібніше. Моркву наріжте кубиками дрібніше картоплі. Опустіть в суп після спливання фрикадельок. Варіть 3 хвилини.
суп з фрикадельками і кабачком - фото крок 5
Наріжте кабачок кубиками. Шкірку з молодого кабачка не знімайте.
суп з фрикадельками і кабачком - фото крок 6
Опустіть кабачок в суп, додайте чорний перець і майоран, перемішайте і вимкніть нагрів. Дайте супу настоятися під кришкою 15-20 хвилин.
суп з фрикадельками і кабачком - фото крок 7
Подавайте суп гарячим з висівковий хліб і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти