Рецепт Рибний пиріг з рідкого тесту фото

Рибний пиріг з рідкого тесту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Рибні консерви
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пироги з рідкого тесту готуються дуже просто і швидко, з таким рецептом впорається будь-яка господиня! Інгредієнти для тіста прості і доступні, вони завжди є під рукою.

Опис приготування:

Начинка може бути найрізноманітніша, пропоную приготувати рибний пиріг з рідкого тесту. Можна взяти філе будь-якої улюбленої риби або використовувати консерви - це найшвидший і зручний варіант на мій погляд. Для начинки нам знадобляться також варені яйця і пучок зеленої цибулі. Пиріг виходить не тільки смачним і ароматним, але і досить поживним! Спробуйте!


  • Яйця - 5 штук
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (або сода 1 ч.Ложка)
  • Борошно - 12 Ст. Ложок (з гіркою)
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Консерви рибні - 1 штука (банку)
  • Рибні консерви в маслі, банку - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти. Консерви підійдуть будь-які, у мене - тунець.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 2
Розімніть виделкою рибу, по необхідності приберіть великі кісточки.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 3
Додайте три варених яйця, нарізаних кубиками.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 4
Пучок подрібненої зеленої цибулі.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 5
Все ретельно перемішайте. Якщо необхідно, додайте сіль за смаком. Начинка готова.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 6
Для тесту збийте два яйця з сіллю. Додайте склянку теплого молока і 12 ст. L. Борошна з хорошою гіркою. Перемішайте все до однорідного стану.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 7
Форму для випічки змастіть рослинною олією і присипте боки і дно борошном або манкою. Рівномірно розподіліть приблизно половину порції тіста. Зверху покладіть начинку.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 8
Залийте начинку тістом, що залишилося і посипте зверху все тертим сиром.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 9
Випікайте пиріг при 180 градусах близько 40 хвилин до золотистого кольору. Рибний пиріг з рідкого тесту готовий.
рибний пиріг з рідкого тесту - фото крок 10
Дана випічка буде хороша як в гарячому, так і в холодному вигляді. Пиріг ніжний, смачний і ароматний! Смачного!

Схожі рецепти