Рецепт Капустяний пиріг з рідкого тесту фото

Капустяний пиріг з рідкого тесту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Домашній пиріг завжди до речі, особливо такий легкий і простий у приготуванні.

Опис приготування:

Поки капуста вариться, замісіть рідке тісто. Потім з'єднайте тісто і капусту в формі для запікання. Випікати близько півгодини до рум'яного кольору і щільності.

  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 1, 5-2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Капуста білокачанна - 200 грам
капустяний пиріг з рідкого тесту - фото крок 1
Капусту нашаткувати тонко.
капустяний пиріг з рідкого тесту - фото крок 2
Перекласти в каструлю. Влити 1 стакан води і дати закипіти. Посолити. Варити, помішуючи, близько 10 хвилин.
капустяний пиріг з рідкого тесту - фото крок 3
Капуста зменшитися вдвічі. Воду злити. Капусту остудити. До капусти додати яйця, солі за смаком, перцю, борошно, кефір, розпушувач. Замісити тісто. Воно вийде як на оладки.
Муки у мене пішло 1, 5 склянки, але можливо знадобиться більше.
капустяний пиріг з рідкого тесту - фото крок 4
Форму для випічки змастити маслом. Вилити тісто. Випікати в розігрітій духовці до готовності. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
капустяний пиріг з рідкого тесту - фото крок 5
Подати пиріг до столу. Пиріг виходить не дуже великим, але дуже смачним. Відмінно йде як сам по собі, так і як доповнення. Мої домашні люблять його в прикуску до перших страв.

Схожі рецепти