Капустяний пиріг з рідкого тесту
(покроковий рецепт з фото)
Домашній пиріг завжди до речі, особливо такий легкий і простий у приготуванні.
Поки капуста вариться, замісіть рідке тісто. Потім з'єднайте тісто і капусту в формі для запікання. Випікати близько півгодини до рум'яного кольору і щільності.
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Капуста білокачанна - 200 грам
Капусту нашаткувати тонко.
Перекласти в каструлю. Влити 1 стакан води і дати закипіти. Посолити. Варити, помішуючи, близько 10 хвилин.
Капуста зменшитися вдвічі. Воду злити. Капусту остудити. До капусти додати яйця, солі за смаком, перцю, борошно, кефір, розпушувач. Замісити тісто. Воно вийде як на оладки.
Муки у мене пішло 1, 5 склянки, але можливо знадобиться більше.
Муки у мене пішло 1, 5 склянки, але можливо знадобиться більше.
Форму для випічки змастити маслом. Вилити тісто. Випікати в розігрітій духовці до готовності. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
Подати пиріг до столу. Пиріг виходить не дуже великим, але дуже смачним. Відмінно йде як сам по собі, так і як доповнення. Мої домашні люблять його в прикуску до перших страв.