Рецепт Рибні котлети в домашніх умовах фото

Рибні котлети в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Молоко
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибні котлети в домашніх умовах - це завжди дуже смачно і неймовірно просто, якщо не пробували готувати. Для приготування підійде будь-який рибний фарш, але я віддаю перевагу ніжне м'ясо тріски.

Опис приготування:

Приготуємо рибні котлети в домашніх умовах. Чорний хліб замочіть в молоці на 15 хвилин. Потім змішайте рибний фарш з цедрою лимона, обсмаженою цибулею і замоченим хлібом. Додайте спеції за смаком, перемішайте і сформуйте котлети. Котлети занурюємо в збите яйце і обвалюють у панірувальних сухарях, після чого смажимо на сковороді. На гарнір підійде овочевий салат або макарони. Хай щастить!

  • Фарш тріски - 450 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Хліб чорний - 40 грам
  • Цедра лимону - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Сухарі паніровочні - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 1
Рибний фарш кладемо в тарілку і ретельно розминаємо, залишаємо на 10 хвилин.
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 2
Зливаємо сік, який виділився з фаршу. В іншій ємності потрібно замочити в молоці чорний хліб на 15 хвилин.
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 3
Лук подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 4
На дрібній тертці натріть трохи цедри лимона.
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 5
Додаємо у фарш яйце.
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 6
Додаємо у фарш цедру лимона, обсмажену цибулю і замочений чорний хліб. Ретельно перемішуємо.
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 7
Формуємо з фаршу котлі, занурюємо їх у збите яйце і обвалюють у панірувальних сухарях.
рибні котлети в домашніх умовах - фото крок 8
Обсмажуємо котлети на рослинному маслі з двох сторін приблизно 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти