Рибні котлети в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети в домашніх умовах - це завжди дуже смачно і неймовірно просто, якщо не пробували готувати. Для приготування підійде будь-який рибний фарш, але я віддаю перевагу ніжне м'ясо тріски.
Приготуємо рибні котлети в домашніх умовах. Чорний хліб замочіть в молоці на 15 хвилин. Потім змішайте рибний фарш з цедрою лимона, обсмаженою цибулею і замоченим хлібом. Додайте спеції за смаком, перемішайте і сформуйте котлети. Котлети занурюємо в збите яйце і обвалюють у панірувальних сухарях, після чого смажимо на сковороді. На гарнір підійде овочевий салат або макарони. Хай щастить!
- Фарш тріски - 450 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Хліб чорний - 40 грам
- Цедра лимону - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Рибний фарш кладемо в тарілку і ретельно розминаємо, залишаємо на 10 хвилин.
Зливаємо сік, який виділився з фаршу. В іншій ємності потрібно замочити в молоці чорний хліб на 15 хвилин.
Лук подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
На дрібній тертці натріть трохи цедри лимона.
Додаємо у фарш яйце.
Додаємо у фарш цедру лимона, обсмажену цибулю і замочений чорний хліб. Ретельно перемішуємо.
Формуємо з фаршу котлі, занурюємо їх у збите яйце і обвалюють у панірувальних сухарях.
Обсмажуємо котлети на рослинному маслі з двох сторін приблизно 10 хвилин. Смачного!