Рецепт Риба, запечена зі шпинатом фото

Риба, запечена зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Шпинат - дуже корисний для травлення і багатий вітамін. Цей рецепт приготування риби, запеченої зі шпинатом, присвячується здорового способу життя.

Як приготувати рибу, запечену зі шпинатом? Простіше простого! По перше, треба приготувати і запекти шпинатну масу. По-друге, замісити масу з вершковим сиром. Потім нарізати рибу, розкласти рибу по шпинатній масі і намазати масою, загорнути все в рулет і, нарешті, залишити настоюватися в холодильнику.

  • Шпинат - 500 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сир твердий - 200 грам
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Філе копченого лосося - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 1
Збиваємо яєчний білок в блендері.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 2
Сир натираємо на тертці.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 3
Перетираємо до однорідності шпинат з яєчним жовтком.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 4
Шпинатну масу змішуємо з білком до однорідності. На деко розстеляємо папір для запікання і розсипаємо по ній шпинатну масу.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 5
Зверху посипаємо сиром.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 6
Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 7
У миску з вершковим сиром видавлюємо часник, додаємо солі, вершкового масла, перцю. Все перемішуємо.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 8
Філе риби ріжемо тонкими і довгими пластинками.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 9
Філе розкладаємо по шпинатній масі, намазуємо сумішшю вершкового сиру.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 10
Звертаємо масу в рулет.
риба, запечена зі шпинатом - фото крок 11
Ми залишаємо рулет в холодильнику на ніч. Вранці нарізаємо рулетики - блюдо можна подавати до столу.

Схожі рецепти