Риба, запечена зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Шпинат - дуже корисний для травлення і багатий вітамін. Цей рецепт приготування риби, запеченої зі шпинатом, присвячується здорового способу життя.
Як приготувати рибу, запечену зі шпинатом? Простіше простого! По перше, треба приготувати і запекти шпинатну масу. По-друге, замісити масу з вершковим сиром. Потім нарізати рибу, розкласти рибу по шпинатній масі і намазати масою, загорнути все в рулет і, нарешті, залишити настоюватися в холодильнику.
- Шпинат - 500 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сир твердий - 200 грам
- Сир вершковий - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Філе копченого лосося - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Збиваємо яєчний білок в блендері.
Сир натираємо на тертці.
Перетираємо до однорідності шпинат з яєчним жовтком.
Шпинатну масу змішуємо з білком до однорідності. На деко розстеляємо папір для запікання і розсипаємо по ній шпинатну масу.
Зверху посипаємо сиром.
Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
У миску з вершковим сиром видавлюємо часник, додаємо солі, вершкового масла, перцю. Все перемішуємо.
Філе риби ріжемо тонкими і довгими пластинками.
Філе розкладаємо по шпинатній масі, намазуємо сумішшю вершкового сиру.
Звертаємо масу в рулет.
Ми залишаємо рулет в холодильнику на ніч. Вранці нарізаємо рулетики - блюдо можна подавати до столу.