Риба, запечена в фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У велику кількість дієт входить філе білої риби. Воно відрізняється невеликою кількістю калорій, масою корисних речовин і хорошою білкової складової. А ще страви з неї виходять смачними!
Один з популярних і доступних видів риби - тілапія. Якщо купите її, то спробуйте мій рецепт. У ньому описано, як приготувати рибу, запечену у фользі в мультиварці. Вона рівномірно прогріється і буде мати м'яку структуру. Не додавайте сир з майонезом, тоді блюдо можна їсти навіть в сувору дієту для схуднення.
- Тілапія, філе - 2 штуки
- Помідор - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- Твердий сир - 60 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції для риби - За смаком
До промитого філе додайте сіль, майонез і спеції. Втирайте суміш в рибу.
Викладіть рибу на шматочки фольги. Полийте їх соком лимона. Зверху наріжте цибулю кільцями.
Також викладіть помідори гуртками.
В кінці покладіть скибочки сиру.
Потім зберіть фольгу у вигляді човників. Викладіть рибу в чашу мультиварки.
Поставте режим "випічка" з 45 хвилин. Все готово! Смачного!