Запечена риба в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка допоможе вам зварити першу, зробити другі страви і спекти десерт. Сьогодні розповім вам про те, як приготувати запечену рибу в мультиварці. Можете зробити білу або червону.
Час приготування може змінюватися в залежності від товщини риби, шарів. Червона риба не буває сирої, тому за готовність страви можете не переживати. Червона риба добре поєднується з лимоном, ароматними травами. Запікаю рибу в пергаменті з додаванням невеликої кількості рідини (води або бульйону).
- Лосось - 0, 6 кілограма
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Фенхель - 50 грам
- Селера - 0, 5 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Лимон - За смаком
1
Вимийте філе, потім витріть його, сіль і poperčite (додавайте будь-які спеції за смаком).
2
Razrež'te філе 2 частини, вимийте фенхель і наріжте його пластинками, наріжте тонко стебло селери і лимон.
3
Відміряйте пергамент за формою чаші мультиварки, викладіть на дно третину овочів, лимон, потім 1 шматочок риби.
4
Застелите його пергаментом і знову викладіть другу частину овочів, потім рибку, овочі, що залишилися і скибочки лимона.
5
Залийте рідину і закрийте кришку мультиварки, виставте режим «Запікання», готуйте 30-40 хвилин в залежності від товщини риби.
6
Після закінчення програми вимкніть мультиварку і відкрийте кришку, акуратно дістаньте рибу і розріжте на шматочки.
7
Подавайте рибку з овочами, можете посипати меленим перцем і зеленню.