Риба, запечена в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Багато лікарів радять їсти хоча б раз на тиждень рибу, за радянських часів цим днем був "рибний четвер" . У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати рибу, запечену у фользі в духовці.
Таке блюдо можна цілком вважати самостійним, т. До. В ньому і риба, і овочі. Риба у фользі виходить соковитою і ароматною за рахунок вина і чебрецю. Легкість приготування такої страви вражає своєю вишуканістю, тому можете не соромитися подати рибу своїм гостям. Смачного!
- Гарячкові файл - 4 штуки
- Цукіні - 2 штуки
- Гарбуз сквош - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Червоний перець (пластівці) - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Свіжий чебрець (гілки) - 4 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
1
Духовку розігрійте до 220 градусів.
2
Рибу помийте, обсушити і приправте сіллю і перцем.
3
Покладіть рибу 4 листа фольги. Овочі наріжте тонкими кружечками і покладіть навколо кожного шматочка риби.
4
Рибу і овочі полийте оливковою олією і вином, посипте сіллю і перцем.
5
Лимон наріжте тонкими кружечками, викладіть на рибу разом з гілочками чебрецю. Запечатайте фольгу з рибою, залишивши невеликий повітряний простір.
6
Готуйте в духовці 20-30 хвилин або до готовності.
7
Смачного!