Решітка заголовок
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами простим, але неймовірно вдалим варіантом, як приготувати кашу кукурудзяну. Ніжна, ситна і смачна, вона точно буде вам до душі. Обов'язково спробуйте повторити рецепт.
Цей чудовий рецепт відмінно підійде і для дорослих, і для дітей. У рецепті цукор замінений згущеним молоком, так що каша виходить напрочуд насиченою по солодощі. Подавати до столу кашку потрібно гарячої, при бажанні додавши для аромату ваніль, корицю або інші ароматні спеції за смаком.
- Заголовок зернових - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Згущене молоко - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1 щіпка
1. У глибоку миску всипте кукурудзяну крупу.
2. Влийте склянку води і акуратно перемішайте.
3. У невеликому сотейнику з'єднайте молоко і 3 склянки води, поставте на вогонь.
4. Після закипання додайте дрібку солі і викладіть крупу, яка на той час уже злегка набубнявіє.
5. Помішуючи, млоїте на повільному вогні хвилин 10.
6. Додайте згущене молоко і корицю для аромату. Ретельно перемішайте і залиште на вогні ще хвилини на 3-4.
7. От і все, яскрава і апетитна каша кукурудзяна в домашніх умовах готова.
Смачного!
Смачного!