Рецепт справжніх чебуреків
(покроковий рецепт з фото)
Чебуреки - це блюдо, яке люблять абсолютно всі, сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати справжні чебуреки. Результат порадує вас і ваших близьких, приступаємо до приготування!
Çebureki, приготовані за цим рецептом, не зможуть залишити байдужим навіть самого скептичного одного. Їх смак назавжди залишиться у вашій пам'яті. Тісто виходить дивно хрустким і в той же час ніжним, а начинка - соковитою і ароматною. Чебуреки можна подавати з солодким чаєм, а також з різними видами компотів. Повірте, надовго вони у вас не затримаються, адже такі чебуреки з'їдять відразу ж!
- Борошно пшеничне - 4 склянки (для тіста )
- Вода - 300 мілілітрів
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- М'ясо - 700 грам (наприклад - яловичина; для начинки )
- Цибуля - 350 грам
- Вода - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
1
Приготування справжніх чебуреків почнемо з замішування тіста. Для цього необхідно в сотейнику змішати підсолену воду і масло. Доводимо суміш до кипіння, додаємо півсклянки просіяного борошна. Важливо ретельно все перемішати для того, щоб уникнути утворення грудочок в тесті. Остужаем суміш.
2
Яйце і горілку ретельно змішуємо в окремій ємності, потім додаємо в остигнула масу. Туди ж поступово вводимо решту борошна. Вимішуємо тісто, а після даємо йому настоятися протягом однієї години.
3
Тепер займемося приготуванням фаршу. Для цього необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку, нарізати очищену цибулину дрібними кубиками і змішати все це. Туди ж додаємо спеції за смаком і стакан води. Це робиться для того, щоб начинка залишалася соковитою під час смаження. Ретельно перемішуємо фарш.
4
Тісто розгортаємо в тонкий пласт, розподіляємо фарш по поверхні, накриваємо зверху шаром тіста і защипуємо краю.
На розпечену сковороду виливаємо досить велика кількість рослинного масла і підігріваємо його. На ньому обсмажуємо чебуреки до золотистого з обох сторін, потім видаляємо надлишки жиру за допомогою паперових рушників.
Справжні чебуреки готові, смачного!
На розпечену сковороду виливаємо досить велика кількість рослинного масла і підігріваємо його. На ньому обсмажуємо чебуреки до золотистого з обох сторін, потім видаляємо надлишки жиру за допомогою паперових рушників.
Справжні чебуреки готові, смачного!