Фарш для чебуреків
(покроковий рецепт з фото)
Всім іноді хочеться чогось смачного і шкідливого. Для мене лідер серед таких страв - чебуреки. Розповідаю, як я готую фарш для чебуреків - рецепт перевірений часом, так що користуйтеся!
Ніякої магазинний фарш не зрівняється з домашнім. Розповідаю, як приготувати смачний фарш для чебуреків в домашніх умовах. Повірте, фарш виходить відмінним, чебуреки з ним - смакота. Перетворіть банальний фастфуд в витвір кулінарного мистецтва і додайте різноманітності в ваш буденний раціон!
1. Свинину з яловичиною перекручуємо в м'ясорубці, а цибуля і зелень подрібнюємо.
2. Додаємо овочі в фарш, хорошенечко перемішуємо.
3. А тепер солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.
4. І на фінал залишаємо додавання молока. Втручайтеся поступово, фарш повинен вийде рідкуватим, адже чим рідині начинка, - тим соковитіше вийдуть чебуреки!
От і все - класичний рецепт фаршу для чебуреків підійшов до кінця. Точно знаю, що майстри чебуречний справи, назвемо їх так, готують фарш саме так, як написано в рецепті. Спробуйте приготувати такий фарш для чебуреків в домашніх умовах, і ваші близькі точно попросять добавки
- Свинина - 300 грам
- Яловичина - 300 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 50 грам
- Кріп - 100 грам
1. Свинину з яловичиною перекручуємо в м'ясорубці, а цибуля і зелень подрібнюємо.
2. Додаємо овочі в фарш, хорошенечко перемішуємо.
3. А тепер солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.
4. І на фінал залишаємо додавання молока. Втручайтеся поступово, фарш повинен вийде рідкуватим, адже чим рідині начинка, - тим соковитіше вийдуть чебуреки!
От і все - класичний рецепт фаршу для чебуреків підійшов до кінця. Точно знаю, що майстри чебуречний справи, назвемо їх так, готують фарш саме так, як написано в рецепті. Спробуйте приготувати такий фарш для чебуреків в домашніх умовах, і ваші близькі точно попросять добавки