Рецепт Фарш для чебуреків фото

Фарш для чебуреків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Всім іноді хочеться чогось смачного і шкідливого. Для мене лідер серед таких страв - чебуреки. Розповідаю, як я готую фарш для чебуреків - рецепт перевірений часом, так що користуйтеся!

Опис приготування:

Ніякої магазинний фарш не зрівняється з домашнім. Розповідаю, як приготувати смачний фарш для чебуреків в домашніх умовах. Повірте, фарш виходить відмінним, чебуреки з ним - смакота. Перетворіть банальний фастфуд в витвір кулінарного мистецтва і додайте різноманітності в ваш буденний раціон!

1. Свинину з яловичиною перекручуємо в м'ясорубці, а цибуля і зелень подрібнюємо.

2. Додаємо овочі в фарш, хорошенечко перемішуємо.

3. А тепер солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.

4. І на фінал залишаємо додавання молока. Втручайтеся поступово, фарш повинен вийде рідкуватим, адже чим рідині начинка, - тим соковитіше вийдуть чебуреки!

От і все - класичний рецепт фаршу для чебуреків підійшов до кінця. Точно знаю, що майстри чебуречний справи, назвемо їх так, готують фарш саме так, як написано в рецепті. Спробуйте приготувати такий фарш для чебуреків в домашніх умовах, і ваші близькі точно попросять добавки


  • Свинина - 300 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 50 грам
  • Кріп - 100 грам
Ніякої магазинний фарш не зрівняється з домашнім. Розповідаю, як приготувати смачний фарш для чебуреків в домашніх умовах. Повірте, фарш виходить відмінним, чебуреки з ним - смакота. Перетворіть банальний фастфуд в витвір кулінарного мистецтва і додайте різноманітності в ваш буденний раціон!

1. Свинину з яловичиною перекручуємо в м'ясорубці, а цибуля і зелень подрібнюємо.

2. Додаємо овочі в фарш, хорошенечко перемішуємо.

3. А тепер солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.

4. І на фінал залишаємо додавання молока. Втручайтеся поступово, фарш повинен вийде рідкуватим, адже чим рідині начинка, - тим соковитіше вийдуть чебуреки!

От і все - класичний рецепт фаршу для чебуреків підійшов до кінця. Точно знаю, що майстри чебуречний справи, назвемо їх так, готують фарш саме так, як написано в рецепті. Спробуйте приготувати такий фарш для чебуреків в домашніх умовах, і ваші близькі точно попросять добавки

Схожі рецепти