Рецепт Просте тісто для чебуреків фото

Просте тісто для чебуреків
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
Тісто
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви любите чебуреки, ви обов'язково повинні навчитися готувати їх. Рецепт простого тесту для чебуреків - це перший крок на шляху навчання.

Опис приготування:

Досить купувати чебуреки у сумнівних продавців і в кафе, прийшов час самому навчитися готувати це смачне блюдо. Робимо перший крок в напрямку до чебуреками - вчимося готувати тісто. Я розповім вам, як приготувати просте тісто для чебуреків. В цьому немає нічого складного, головне - уважно читати рецепт приготування і добре вимісити тісто, дотримуючись всіх інструкцій. Отже, перед вами рецепт приготування простого тесту для чебуреків.

1. У глибоку миску просіваємо борошно.

2. У невелику каструльку або банку воду і розчиняємо в ній сіль і цукор.

3. У борошні робимо лунку і наливаємо туди отриманий розчин солі і цукру, рослинне масло і горілку.

4. Ретельно вимішуємо тісто до однорідного стану. Воно повинно бути гладким і пружним.

5. Загортаємо тісто в харчову плівку і залишаємо відпочити хоча б пів години.

Ну ось, наше тісто для чебуреків готове. З цієї кількості тесту можна зробити 20-25 чебуреків. Удачі вам!

  • Борошно - 4 склянки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Цукор - 3/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 75 мілілітрів
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
Досить купувати чебуреки у сумнівних продавців і в кафе, прийшов час самому навчитися готувати це смачне блюдо. Робимо перший крок в напрямку до чебуреками - вчимося готувати тісто. Я розповім вам, як приготувати просте тісто для чебуреків. В цьому немає нічого складного, головне - уважно читати рецепт приготування і добре вимісити тісто, дотримуючись всіх інструкцій. Отже, перед вами рецепт приготування простого тесту для чебуреків.

1. У глибоку миску просіваємо борошно.

2. У невелику каструльку або банку воду і розчиняємо в ній сіль і цукор.

3. У борошні робимо лунку і наливаємо туди отриманий розчин солі і цукру, рослинне масло і горілку.

4. Ретельно вимішуємо тісто до однорідного стану. Воно повинно бути гладким і пружним.

5. Загортаємо тісто в харчову плівку і залишаємо відпочити хоча б пів години.

Ну ось, наше тісто для чебуреків готове. З цієї кількості тесту можна зробити 20-25 чебуреків. Удачі вам!

Схожі рецепти