Рецепт Простий рецепт чебуреків фото

Простий рецепт чебуреків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка

Надумали порадувати себе смачними чебуреками? Тоді візьміть на замітку відмінний спосіб, як приготувати смачні м'ясні пиріжки. Можна зробити їх з м'ясною, фруктової або овочевий начинкою.

Найчастіше чебуреки роблять саме з м'ясною начинкою, однак це зовсім не єдині варіанти наповнювача. Серед вегетаріанців популярні овочеві чебуреки з сиром і зеленню. Чебуреки варто подавати відразу після обсмажування, тоді тісто залишається хрустким і зберігається соковитість начинки.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Вода - 250-270 мілілітрів(+5-6 столових ложок для начинки)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Фарш - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Braai - 0, 5 пучка
простий рецепт чебуреків - фото крок 1
1. Змішайте борошно з дрібкою солі, додайте 1 столову ложку соняшникової олії. Влийте воду і замісити тісто щільне, потім накрийте його плівкою і залиште на 40-60 хвилин.
простий рецепт чебуреків - фото крок 2
2. У миску викладіть фарш. Очистіть і подрібніть цибулю на тертці (щоб вийшло пюре), наріжте дрібно кінзу, перекладіть все до фаршу, посоліть і поперчіть за смаком, влийте 5-6 столових ложок води.
простий рецепт чебуреків - фото крок 3
3. Тісто розділи 12-15 частин, кожну скачайте в кулю, потім розкачайте в коржик. На одну сторону викладіть начинку.
простий рецепт чебуреків - фото крок 4
4. Накрийте начинку другою частиною тіста і гарненько притисніть краю (вручну або виделкою).
простий рецепт чебуреків - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть чебуреки, обсмажуйте до рум'яної скоринки на слабкому вогні.
простий рецепт чебуреків - фото крок 6
6. Подавайте чебуреки відразу після обсмажування. Смачного!

Схожі рецепти