Рецепт Простий рецепт чебуреків фото

Простий рецепт чебуреків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Надумали порадувати себе смачними чебуреками? Тоді візьміть на замітку відмінний спосіб, як приготувати смачні м'ясні пиріжки. Можна зробити їх з м'ясною, фруктової або овочевий начинкою.

Опис приготування:

Найчастіше чебуреки роблять саме з м'ясною начинкою, однак це зовсім не єдині варіанти наповнювача. Серед вегетаріанців популярні овочеві чебуреки з сиром і зеленню. Чебуреки варто подавати відразу після обсмажування, тоді тісто залишається хрустким і зберігається соковитість начинки.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Вода - 250-270 мілілітрів(+5-6 столових ложок для начинки)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Фарш - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Braai - 0, 5 пучка
простий рецепт чебуреків - фото крок 1
1. Змішайте борошно з дрібкою солі, додайте 1 столову ложку соняшникової олії. Влийте воду і замісити тісто щільне, потім накрийте його плівкою і залиште на 40-60 хвилин.
простий рецепт чебуреків - фото крок 2
2. У миску викладіть фарш. Очистіть і подрібніть цибулю на тертці (щоб вийшло пюре), наріжте дрібно кінзу, перекладіть все до фаршу, посоліть і поперчіть за смаком, влийте 5-6 столових ложок води.
простий рецепт чебуреків - фото крок 3
3. Тісто розділи 12-15 частин, кожну скачайте в кулю, потім розкачайте в коржик. На одну сторону викладіть начинку.
простий рецепт чебуреків - фото крок 4
4. Накрийте начинку другою частиною тіста і гарненько притисніть краю (вручну або виделкою).
простий рецепт чебуреків - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть чебуреки, обсмажуйте до рум'яної скоринки на слабкому вогні.
простий рецепт чебуреків - фото крок 6
6. Подавайте чебуреки відразу після обсмажування. Смачного!

Схожі рецепти