Простий рецепт чебуреків
(покроковий рецепт з фото)
Надумали порадувати себе смачними чебуреками? Тоді візьміть на замітку відмінний спосіб, як приготувати смачні м'ясні пиріжки. Можна зробити їх з м'ясною, фруктової або овочевий начинкою.
Найчастіше чебуреки роблять саме з м'ясною начинкою, однак це зовсім не єдині варіанти наповнювача. Серед вегетаріанців популярні овочеві чебуреки з сиром і зеленню. Чебуреки варто подавати відразу після обсмажування, тоді тісто залишається хрустким і зберігається соковитість начинки.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Соняшникова олія - За смаком
- Вода - 250-270 мілілітрів(+5-6 столових ложок для начинки)
- Сіль, перець - За смаком
- Фарш - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Braai - 0, 5 пучка

1. Змішайте борошно з дрібкою солі, додайте 1 столову ложку соняшникової олії. Влийте воду і замісити тісто щільне, потім накрийте його плівкою і залиште на 40-60 хвилин.

2. У миску викладіть фарш. Очистіть і подрібніть цибулю на тертці (щоб вийшло пюре), наріжте дрібно кінзу, перекладіть все до фаршу, посоліть і поперчіть за смаком, влийте 5-6 столових ложок води.

3. Тісто розділи 12-15 частин, кожну скачайте в кулю, потім розкачайте в коржик. На одну сторону викладіть начинку.

4. Накрийте начинку другою частиною тіста і гарненько притисніть краю (вручну або виделкою).

5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть чебуреки, обсмажуйте до рум'яної скоринки на слабкому вогні.

6. Подавайте чебуреки відразу після обсмажування. Смачного!