Рецепт рубаних котлет з індички
(покроковий рецепт з фото)
Як різноманітності пропоную рецепт рубаних котлет з індички, відмінне блюдо на обід або вечерю. Готуються котлети швидко, тим більше при наявності готового фаршу (не обов'язково з індички).
Цей рецепт рубаних котлет з індички доведеться до речі навіть самої зайнятої господині. З рубленого м'яса котлетки завжди виходять смачніше, але можна використовувати і фарш, так вийде ще швидше. У цьому рецепті ще використовуються кольорова капуста, гірчиця і сметана. У поєднанні ці інгредієнти дають дивовижний смак готовим котлет.
- Фарш з індички - 500 грам
- Кольорова капуста - 250 грам
- Цибуля - 1 штук
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложок
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Якщо у вас немає готового фаршу або ви любите робити його самі, то будь ласка. Індичку можна змішати з курячим філе, такі котлетки виходять дуже ніжними. У мене було філе з індички, я його нарізала дрібними кубиками, змішала з яйцями, сіллю і спеціями. Цибуля краще натерти на дрібну тертку.
2. Додайте інші інгредієнти (гірчиця використовується не суха) і замішати однорідну масу.
3. Маса виходить трохи рідкої (за рахунок сметани і цвітної капусти, яку краще подрібнити в м'ясорубці або блендері). Викладаємо котлети великою ложкою на розігріте рослинне масло і обсмажуємо з обох сторін.
Під час підсмажування котлетки трохи піднімуться. Коли переверне на другу сторону, накрийте сковороду кришкою, щоб вони трохи пропарились.