Простий рецепт котлет з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Я впевнена, що простий рецепт котлет з фаршу повинен бути серед перевірених рецептів кожної господині. І я пропоную вам хороший рецепт простих котлеток з яловичого фаршу.
Я дуже люблю котлети з хрусткою скоринкою. Тому я їх роблю досить тонкими і смажу по парі хвилин на кожній стороні на великому вогні. Так виходить ідеальна скоринка.
Але якщо ви любите м'які котлетки, після обсмажування тушкуйте їх трохи, додавши води.
- Фарш яловичий - 900 грам
- Luk-salotų - 3-4 штук
- Яйця - 1 штука
- Кнопка - 1 штука (середнього розміру)
- Молоко - 220 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Спершу замочіть батон в молоці на 2-3 хвилини. А в фарш додайте яйце, перець, сіль.
Додайте до фаршу трохи віджатим від молока батон, замішайте масу, додавши подрібнену цибулю.
Тепер беріть по столовій ложці з гіркою фаршу і змоченими у воді руками формуйте котлетки.
У сковороді розжарити масло і викладіть котлетки. На кожній стороні я їх обсмажую по 2-3 моменти.