Рецепт дієтичних котлет з індички
(покроковий рецепт з фото)
Для багатьох господинь важливий не тільки смак готового блюда, але і його калорійність. Якщо ви ретельно стежите за харчуванням, пропоную на замітку нескладний, але дуже класний і корисний рецепт котлет.
Поспішаю запропонувати вам на замітку ідею, як приготувати дієтичні котлети з індички і кабачка. Чудовий варіант основного блюда для всієї родини на обід або вечерю. Якщо котлетки здадуться вам злегка сухуватими, як часто буває з м'ясом птиці, їх сміливо можна доповнити соусом на основі нежирної сметани або томатів. Рекомендую спробувати обов'язково!
- Фарш індички - 800 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Яйце - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, італійські трави і т.Д.)
- Кабачок - 1 штука (великий)
- Цибулина - 1 штука
1. Кабачок вимийте, обсушити і натріть на тертці. Відкиньте на друшляк, щоб видалити зайву рідину.
2. У глибокій мисці з'єднайте фарш, кабачок, яйця, подрібнену цибулю і часник. Додайте сіль і спеції за смаком, все ретельно перемішайте.
3. Духовку розігрійте до 200 градусів. Деко застеліть пергаментом. Сформуйте з фаршу невеликі котлетки і викладіть їх на деко.
4. Запікайте хвилин 20-30 (в залежності від розміру) до готовності.
5. Перед подачею можна відправити котлетки на пару хвилин в соус. В даному випадку це томатний соус з часником і спеціями.
Смачного!
Смачного!