Рецепт Рецепт російської окрошки фото

Рецепт російської окрошки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Картопля , Курка , Яйця , Огірок , Редис
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Одне з кращих страв для літнього обіду або вечері - це окрошка. Існує багато її варіацій, розповім про одну таку, як приготувати рецепт російської окрошки, що роблять зі сметаною і м'ясом.

Опис приготування:

Окрошку можна приготувати з кефіром, с квасом, з майонезом, на мінеральній воді та інше. Одні роблять її тільки з овочами, а інші люблять додавати ковбасу, шинку, будь-які види м'яса. Подають окрошку тільки в холодному вигляді. Смачне і ситне блюдо для обіду або вечері всієї родини.

  • Куряче м'ясо - 0, 5 кілограма
  • Огірок - 3 штуки
  • Редис - 150 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Кріп - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
  • Крем - 400 грам
  • Вода - 3 L
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
рецепт російської окрошки - фото крок 1
1. Відваріть м'ясо, потім остудіть його і наріжте невеликими шматочками.
рецепт російської окрошки - фото крок 2
2. Яйця відварити в окремій каструльці, потім остудіть їх під холодною водою і очистіть від шкаралупи. Наріжте яйця кубиками.
рецепт російської окрошки - фото крок 3
3. Вимийте і відваріть картоплю в шкірці, далі очистіть і наріжте кубиками.
рецепт російської окрошки - фото крок 4
4. Огірки вимийте і наріжте поперек тонкою соломкою або брусочками, можна нарізати кубиками.
рецепт російської окрошки - фото крок 5
5. Вимийте редис і наріжте його невеликими шматочками.
рецепт російської окрошки - фото крок 6
6. Всі підготовлені інгредієнти викладіть у велику каструлю, де будете робити окрошку.
рецепт російської окрошки - фото крок 7
7. Вимийте і витріть зелень, нарубати її дрібно.
рецепт російської окрошки - фото крок 8
8. У каструлю перекладіть зелень. Змішайте воду зі сметаною і перелийте в каструлю до решти інгредієнтів, додайте сіль за смаком і вичавити сік лимона, перемішайте.
рецепт російської окрошки - фото крок 9
9. Надішліть блюдо на кілька годин в холодильник, а потім подавайте.

Схожі рецепти