Рецепт картопляного пирога в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий картопляний пиріг… ви подумали, що це щось дуже дивне? мабуть, оригінально. І це досить смачно, можете самі перевірити. Ось рецепт картопляного пирога в духовці.
Цей пиріг за зовнішнім виглядом і способу приготування нагадує пиріг на пісочному тісті з гарбузової заливкою. Використовуються навіть схожі спеції.
Однак тут ми використовуємо батат. Спробуйте цей варіант і поділіться своєю думкою.
Перед дегустацією пиріг повністю остудіть.
- Благословення - 2 штуки (середнього розміру, зварений)
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 55 грам
- Конденсована молоко - 120 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх тертий - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Тісто пісочне для пирога - 200 грам

Попередньо відварений до м'якості батат обсушити і покладіть в миску, розімніть вилкою. Додайте м'яке масло, молоко, цукор і всі спеції.

Тепер візьміть міксер і збийте всю масу до стану однорідного пюре.

Круглу форму для випічки вистеліть шаром розкачане тісто, трохи притисніть краю тесту до бортикам форми. Почніть викладати картопляне пюре на тісто.

Духовка розжарити до 200 градусів, розподіліть начинку по тесту і відправляйте пиріг в духовку. Запікайте 10 хвилин, потім - ще 25-30 хвилин при 180 градусах.