Рецепт Рецепт «Хвороста» (класичний без молока) фото

Рецепт «Хвороста» (класичний без молока)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На швидку руку
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хрусткий, апетитний і простий в процесі"Хворост" - безсумнівна родзинка класичної російської випічки. Якщо ви ще не балуєте себе або гостей цієї смакотою, то настійно рекомендую:)

Опис приготування:

Кількість необхідних інгредієнтів невелике і вони недорогі, так що цей десерт сміливо можна назвати бюджетним, якщо не брати до уваги велику витрату масла:) Сам процес досить захоплюючий, він дуже подобається дітям, так що сміливо залучайте їх до роботи. Смужках тесту можна надавати абсолютно різну форму.

Отже, Давайте розберемося, як приготувати"Хворост" (класичний без молока).

  • Цукор - 4 чайних ложки(+ 2 ложки цукрової пудри)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 5 штук
  • Борошно - 500 грам (приблизно)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
рецепт
1. Яйця з'єднайте з цукром і сіллю.
рецепт
2. Збийте вінчиком до однорідності.
рецепт
3. Невеликими порціями всипати просіяне борошно.
рецепт
4. Замісити тісто. Загорніть його в плівку або пакет і приберіть в холодильник на годинку.
рецепт
5. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і додайте трохи борошна зверху.
рецепт
6. Розділи напр 6 однакових частин і кожну розкачати тоненько.
рецепт
7. Наріжте трикутниками і в центрі зробіть невеликий надріз.
рецепт
8. Можна гострий кут вивернути через центр, можна просто трохи підвернути краю.
рецепт
9. Масло потрібно дуже добре розігріти! Після акуратно викладайте заготовки в масло.
рецепт
10. Жарьте до румяности. Процес дуже швидкий. Як тільки"Хворост" став золотистим, акуратно зніміть його і викладіть на паперовий рушник.
рецепт
11. Трохи остудіть його і присипте цукровою пудрою перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти